Fenerbahçe Anadolu Efes basketbol maçı skor kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Anadolu Efes basketbol maçı skor kaç kaç bitti?
Fenerbahçe Anadolu Efes basketbol maçı skor kaç kaç büyük merak konusu. Taraftarlar heyecanla basket maçını izledi. İşte Fenerbahçe Anadolu efes maçına dair detaylı bilgiler...

32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında, geçen sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe ile play-off finalisti Anadolu Efes karşı karşıya geliyor.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın son sahibi Anadolu Efes, üst üste 2., toplamda ise 11. kez kupanın sahibi olmak isterken; en son 2012-2013 sezonunda kupada şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe ise 6. kez kupayı müzesine götürmek için mücadele ediyor.

Ankara Spor Salonu'nda saat 20:00'de başlayan maçta 3. periyot oynanıyor...

FENERBAHÇE 77-69 ANADOLU EFES

Salon: Ankara
Hakemler: Emin Moğulkoç, Altuğ Köselerli, Serdar Ünal

Fenerbahçe: Bobby Dixon, Ekpe Udoh, James Nunnally, Jan Vesely, Luigi Datome
Başantrenör: Zeljko Obradovic

Anadolu Efes: Bryant Dunston, Cedi Osman, Derrick Brown, Jayson Granger, Tyler Honeycutt
Başantrenör: Velimir Perasovic

1. Periyot Sonucu: 15-9
2. Periyot Sonucu: 39-27 (24-18)

MAÇTAN NOTLAR

Ankara Spor Salonu doldu

Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında oynanan 32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezonun lig ve kupa şampiyonu Fenerbahçe ile play-off finalisti Anadolu Efes, Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmak için karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlar, tribünlerin tamamını doldurdu. Yaklaşık 11 bin kişi kapasiteli salonda taraftarların büyük çoğunluğunu ise Fenerbahçeliler oluşturdu. Müsabakadan yarım saat önce tribündeki yerlerini alan sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi. Fenerbahçeli basketbolseverler, Sırp antrenörleri Zeljko Obradovic'e büyük sevgi gösterisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.