Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak?

Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak?
Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak konusu. Yeni sezonda İlker Kaleli dizide olacak Mı? İşte Poyraz Karayel ile ilgili detaylı bilgiler...

Kanal D ekranında yayınlann sevilen dizi Poyraz Karayel yeni sezon fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel dizisi yayınlanan yeni bölüm  fragmanları nefes kesti. Ayşegül ve Meltem bir türlü Poyraz'ın ölümünü kabullenemezken Poyraz Karayel yayınlanan yeni sezon fragmanları acaba Poyraz gerimi dönecek dedirtti.

Yapımcılığını Limon Film'in sütlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Ataberk Mutlu, Musa Uzunlar, Ali İl yer alıyor. Poyraz Karayel nefes kesen yeni sezon bölümleriyle Ekim ayında ekrana geliyor.

Poyraz Karayel, beklenmedik olaylarla sona eren bir sezon finaliyle akılları karıştırmıştı...

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. 

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.