Son dakika: İstanbul'da patlama, 10 yaralı var!

Son dakika: İstanbul'da patlama, 10 yaralı var!
Son dakika alınan bilgilere göre İstanbul Yenibosna'da patlama meydana geldi. İstanbul patlama haberi ile ilgili detayları sizlere aktarıyoruz. İstanbul patlamada ölü ve yaralılar var mı? İşte detaylar..

İstanbul'da Yenibosna'da Şirinevler 75. yıl polis merkezi yakınlarında patlama oldu. Şiddetli patlama sesi büyük panik yarattı. Patlamanın nedeni henüz açıklanmadı. Teyit edilmeyen ilk bilgilere göre bir araçta bomba patlamış olabileceği belirtiliyor. Bölgeye ambulanslar sevk edildi. DHA'nın geçtiği haberde 1 kişinin ağır yaralandığı belirtildi.
Son dakika: İstanbul'da Şirinevler saat 15.50 sularında 75. yıl polis merkezi yakında bir patlama oldu. Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri, polisler ve ambulanslar sevk ediliyor. Patlamanın nedeni henüz açıklanmadı. Teyit edilmeyen bilgilere göre bir araçta patlama olduğu bilgisi var. Polis ekipleri bölgeden vatandaşları tahliye ediyor. 

İHA muhabiri patlama sonrası silah sesi duyduklarını söyledi. 

Bir görgü tanığı "Patlama çok şiddetliydi. Polisler başka bir bomba olabileceği ihtimaline karşı bölgeyi boşaltıyor. Ambulanslar geliyor" diye konuştu. 

VALİ ŞAHİN: BOMBALI MOTOSİKLETLE YAPILDI

İstanbul'daki patlama sonrası Vali Vasip Şahin kameralar önüne geçti,  patlamanın bombalı motosiklet ile gerçekleştirildiğini duyurdu. 

10 VATANDAŞ YARALANDI

Vali Şahin şunları söyledi: "Bombalı bir motosikletin park edilmesi suretiyle bir patlama meydana gelmiştir. 10 vatandaşımız yaralanmıştır. Allaha şükür ağır yaralı yok, tedavileri devam ediyor. Olayın oluş şekli ve örgüt bağlantısı devam ediyor. Konuyla ilgili iddialar araştırılıyor. Görüntüler toplanıyor incelenecek. Polislerimizden yaralımız yok. Bu tür olaylarda en ufak ihtimali değerlendirmek zorundayız. Ola ki tuzaklanmış başka bir bomba başka bir niyet olabilir. Vatandaşlarımızın uyarılara uymasını istiyoruz"

AYRINTILAR GELİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.