Yürekler dağlandı! Şehit eşi saçını koparıp...

Yürekler dağlandı! Şehit eşi saçını koparıp...
Viranşehir'deki saldırıda şehit olan Erdi Demirer'in eşi ve 3 aylık yavrusu cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısanda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer memleketi Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nde son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Saçlarını kopararak eşinin tabutuna bırakan şehit eşi Burcu Demirer, 3 aylık oğlunu şehit babasının tabutu üzerine yatırdı. Oğlunun elini tutarak tabuta dokundurdu. Şehit eşi, "Vermem seni kimselere. Verirsem oğlumuza ben ne derim" diyerek gözyaşı döktü.

3 AYLIK OĞLUNU ŞEHİDİN TABUTUNA YATIRDI

Şehit eşi Burcu Demirer’in feryatları yürek dağladı. 3 aylık oğlu Çağan Demirer’i kucağına alan şehit eşi, oğlunu Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine yatırdı. Bir süre bu şekilde bekledikten sonra 3 aylık oğlunu babasının tabutunun yanına koyarak elini tutup tabuta dokundurdu.

Tabutun önündeki fotoğrafına sarılıp öpen şehit eşi, asker selamı verdi. Burcu Demirer,tabuta sarılıp gözyaşı dökerken saçlarını kopararak tabutun üzerine bıraktı.Gözü yaşlı eş, daha sonra ’Eşim üşür’ diyerek, ’Üzerindeki asker parkasının’ tabutun üzerine örttü. Burcu Demirer eşinin tabutuna kapanıp, "Eşim 10 kişi kurtardı. O bir kahramandı. Ben oğluma ne derim. Hani onu beraber büyütecektik. Oğlum bizi bekliyor. Oğlum diye ölmüş. Oğlumu göreyim diye ölmüş. Yetişemedim. Vermem seni kimselere. Verirsem oğlumuza ben ne derim" diyerek feryat etti.

'OĞLUM SENİN SÜT KOKULU YAVRUN VAR'

Şehit annesi Susam ve şehit babası Halil Demirer’de oğullarının tabutuna sarılarak ağladı. Şehit annesi, "Oğul senin süt kokulu yavrun var yavrum. Dayanamama acına oğlum. Niye bizi bıraktın oğul" diye ağıt yaktı.

sehit-erdi-demirer-gozyaslariyla-topraga-verildi-ordu-sadece-haber.jpgsehit-uzman-onbasi-erdi-demirer-topraga-verildi-ordu-sadece-haber.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.