Lohan: Türkiye gayet güvenli bir ülke

Lohan: Türkiye gayet güvenli bir ülke
ABD'li oyuncu, Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kente yaptığı ziyaretin ardından başörtüsü takarak basın açıklaması yaptı.

 

Bir süredir Türkiye'de bulunan ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Gaziantep’in Nizip ilçesindekiSuriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kenti ziyaret etti. Lohan, ziyareti sırasında basın mensuplarının karşısına başörtülü bir şekilde çıkarak açıklamalarda bulundu.

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR"

Lohan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sık sık kullandığı "Dünya 5'ten büyüktür"sözünü hatırlatarak, "Bu sözün arkasında duruyorum. Çünkü sadece 5 ülke dünyadaki tüm kültürleri, ülkeleri temsil etme gücüne sahip olamaz" dedi.

Lohan, "Türkiye'de ne zaman kötü bir şey olsa ABD'de gündeme geliyor ama bu kampta inanılmaz iyi şeyler oluyor. Türkiye'nin başka yerlerinde de inanılmaz güzel şeyler oluyor. Ama kimsenin bunlardan haberi yok. Bunlar çok büyük haksızlık. Bunları dile getirmeye devam edeceğim" diye konuştu.

"TÜRKİYE GAYET GÜVENLİ BİR ÜLKE"

Türkiye'nin imajının kötü bir şekilde yansıtıldığını belirten Lohan, "Türkiye'ye geldiğimden beri güvenli bir ülke olduğunu, yaşanılası bir ülke olduğunu görmüş durumdayım. Bunun daha fazla kişiye anlatılması gerekiyor. Benim mültecilerle ilgili Türkiye'ye 3. gelişim. Gerçekten Türkiye güzel işler yapıyor. Bizim de bu konuda en azından yardımcı olmamız gerekir. Bağış toplayabiliriz, gerekli ekipmanların alınmasını sağlayabiliriz. Sultanbeyli'de mültecilere şifa veren bir hastaneye gitmiştim. Oranın da eksiklikleri vardı. Bu konuda da çalışacağım. Türkiye'yi korkutucu bir ülke olarak göstermek istiyorlar, bu gerçekten haksızlık. Türkiye korkutucu bir yer değil, aksine gayet güvenli bir ülke. Buraya gelip, buradaki iyilikleri görmek ve bunları çoğaltmak gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.