Pompalıyla dehşet saçtı

Pompalıyla dehşet saçtı
Bir kargo şirketinde çalışan Nazmi Zeybek, bir süre önce evi terkeden eşi, 1 çocuk annesi Senem Zeybek ve onun yanında kaldığı kayınvalidesi Saniye Özdemir’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Didim’de yaşayan bir çocuk annesi Senem Zeybek, bir süre eşi Nazmi Zeybek ile tartışıp evi terketti. Genç kadın, Efeler Mahallesi, Kavala Caddesi’ndeki Cemil Karakış Sitesi’ndeki annesi Saniye Özdemir’in yanında döndü. Nazmi Zeybek, bugün saat 02.00 sıralarında eşinin kaldığı eve gitti. İddiaya göre Nazmi Zeybek eşinden evine dönmesini istedi. Ancak Senem Z., eşinin bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine sinirlenen Nazmi Zeybek, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Senem Zeybek ile kayınvalidesi Saniye Özdemir’i öldürdü.

Nazmi Zeybek, olayın ardından kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, iki kadının kanlar içinde cesetleriyle karşılaştı. Polis ve savcınınolay yerindeki incelemlerinin ardından anne- kızın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan Nazmi Zeybek’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Nazmi Zeybek’in en son 2 Eylül’de Facebook’taki sayfasında, ’En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah’a şükürler olsun’ paylaşımında bulunduğu dikkati çekti.

TESLİM OLDU 

Cinayet zanlısı Nazmi Zeybek, öğle saatlerinde İzmir’de polis ekiplerine teslim oldu. Zanlı, ifadesinin alınması amacıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.