Başbakan Yıldırım'dan sert açıklama

Başbakan Yıldırım'dan sert açıklama
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Genişletilmiş il başkanları toplantımızın ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan önceki toplantımızı Ağustos ayında yapmıştık. Kuruluşumuzdan bu güne kadar değişmez bir kuralımız var o da istişaredir. AK Parti'nin en güçlü geleneği istişaredir. 15 temmuz darbe girişimi sonrası yaşananlar, terörle mücadelede son durumu değerlendirdik, değerlendirmeye devam ediyoruz.

HEYECANLI BİR KONUŞMA YAPMAK İÇİMDEN GELMİYOR

Bugün bu toplantımızda partimizi, teşkilatımızı, yaptıklarımızı yapacaklarımızı enine boyuna konuşacağız. Toplantımızdan bugüne kadar geçen sürede hizmet aşkımızı daha da büyüterek azimle gayretle çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren biriz, iriyiz ve hep birlikte Türkiye'yiz. Bugün sakin bir toplantı yapacağız. Heyecanlı bir konuşma yapmak içimden gelmiyor. Kemal abinin (Kemal Unakıtan) bende ayrı bir yeri var. Yıllar önce tanıştık, beraber çok hatıralarımız var. Bu toplantı onun anısına daha sakin geçecek.

DÖKÜLEN HER DAMLA KANIN HESABINI SORACAĞIZ

Millete hizmet için siyaseti hep bir araç olarak gördük. Bizler siyasetin millete hizmet için önemli bir araç olduğunun bilincinde olarak siyasi hayatımızda altın sayfalar yazan bu muhteşem kadroyu, siz yol arkadaşlarımın her birini tebrik ediyorum.  Bu hain terör örgütü yol arkadaşlarımızı, kardeşlerimiz alçakca şehit etti. Milletimin huzurunda söz veriyorum ki dökülen her damla kanın hesabını tek tek soracağız. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağız, memleketi onlara dar edeceğiz. Bu kardeşlik bağını asla ve asla koparamayacaklar. Türkiye'nin bütün kutsal değerlerine inanlar için ölüm bir yenilgi değildir. Bu ülkenin bütün şehitlerine Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. 

YANLIŞ VARSA DÜZELTİLECEK

FETÖ'cü hainler bugün birer birer hukuk önünde hesap veriyor. kendini saklamak için akılalmaz yöntemlere başvuran bu sinsi örgütle mücadelemizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz. Yeni bir komisyon kurduk, itirazları tekrar değerlendireceğiz. Biz Adalet ve Kalkınma partisiyiz. Bir yanlış varsa düzeltilecek. Ama kim suçlu ise onu da bulup adalete teslim etmek boynumuzun borcu. Kimse bu işi sulandırmaya çalışmasın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.