Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert mesajlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert mesajlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen'in iadesini yapmayan ABD'ye "Bundan sonra biz de kimseye istediklerini vermeyeceğiz" cevabını verdi.

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ lideri Gülen'in iadesi konusuna değindi:

KİMSE KUSURA BAKMASIM BİZDEKİ YARGI SİZDEN DAHA BAĞIMSIZ

"Dünyadan bize akıl verenler var. Sen kalkacaksın savcılarını Türkiye'ye göndereceksin yedirip içirip göndereceksin. Sonra bizim masum vatandaşımızı orada içeri alacak ve diyecek ki bizde bağımsız yargı var. Kimse kusura bakmasın bizdeki yargı sizden daha bağımsız.

BUNDAN SONRA BİZ DE VERMEYECEĞİZ

17 yıl oldu bu kişi orada duruyor. 85 koli belge gitti. Bizden teröristleri istedikleri zaman kendilerine veriyoruz ama onlar vermiyor. Neden vermiyorsun? Neymiş yargı varmış. Aynı şey burada da olabilir. Siz karar vermedikçe biz de vermeyeceğiz.

Bundan sonra böyle. Yerel yönetimlerde, yurtdışı temsilciliklerde sivil toplumda tüm alanlarda gerekli reformları gerçekleştirmeliyiz. Dünyanın ve bölgemizin yeni bir dönemin eşiğinde olduğu şu günlerde Türkiye'nin atacağı adımlar hayati bir öneme sahiptir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.