Figen Yüksekdağ'dan küstah açıklama

Figen Yüksekdağ'dan küstah açıklama
Figen Yüksekdağ PKK'nın eşi ve çocuklarının gözü önünde katlettiği siyasetçilerin ölümlerinden Ak Parti'yi sorumlu tuttu. Yüksekdağ adeta "PKK vuruyor ama sorumlusu iktidar" dedi

Batıda "Türkiyeli olmak" gibi sloganlarla, doğuda da "Kan akmasını istemiyorsanız..." tehdidiyle meclise girdikten hemen sonra PKK'nın sözcüsü gibi davranmaya başlayan HDP'nin Eş Başkanı Figen Yüksekdağ bugün yaptığı bir konuşmada PKK'nın acımasızca siyasi suikastlerinden Ak Partiyi sorumlu tuttu. Yüksekdağ çocuklarının gözü önünde kurşunlanarak öldürülen AK Partili siyasetçilere yönelik suikastleri eleştirmek yerine cinayetten iktidar partisini sorumlu tuttu!

"SORUMLU İKTİDAR!"

PKK'nın üstlendiği hain cinayetlerden iktidarın sorumlu olduğunu söyleyen Yüksekdağ Bölücü örgüte "terörist" bile diyemezken iktidarı ülkeyi bölmekle suçladı. HDP'li isim şunları söyledi:

"Van'da, Diyarbakır'da siyasi cinayetler yaşanıyor. Her gün silah sesi duyuyoruz. Sorumlusu iktidardır. Hesap vermemek için katliamların siyasi sorumlularını gizliyorlar. Hesap vermekten kurtulamazsınız, çünkü çok kan döktünüz. Bize bölücü diyenler, Türkiye'yi böldü."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.