Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman?

Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman?
Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman oynanacak merak konusu. Futbolseverler merakla bu maçın başlamasını bekliyor. Peki Fenerbahçe Manchester United maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte detaylı bilgiler...

Manchester United - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3.hafta maçında karşı karşıya gelecek.
İngiliz temsilcisi Manchester United ile Old Trafford’da karşılaşacak olan Fenerbahçe, 17 Ekim Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla maçın hazırlıklarına başlayacak.
MANCHESTER UNİTED-FENERBAHÇE
Heyecan dolu karşılaşma 20 Ekim Perşembe günü TSİ 22.05’te Tivibi Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
KARŞILAŞMAYA FRANSIZ HAKEM
A Grubu'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United'la yapacağı maçı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılarılarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nni yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördünü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

Fransız hakem Benoit Bastien, geçen sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Molde'ye 3-1 kaybettiği maçta düdük çalmıştı.
SARI-LACİVERTLİLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 20 Ekim Perşembe günü İngiltere'nin Manchester United takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenmanda, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de oynayan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi.

Diğer futbolcuların ise pas ve pres çalışması yaparak başladıkların antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladığı ifade edildi.

Sarı-lacivertliler, Manchester United maçı hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.