Beşiktaş Napoli maçı skor kaç kaç bitti?

Beşiktaş Napoli maçı skor kaç kaç bitti?
Beşiktaş Napoli maçı için nefesler tutuldu. Taraftarlar Beşiktaş Napoli maçı şifresiz kanallar var mı, skor kaç kaç olur sorularını merak ediyor. Bu dev maç ile ilgili detaylar haberimizde...

Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. hafta karşılaşmalarında Türkiye'nin turnuvadaki tek temsilcisi Beşiktaş, İtalya Serie A ekiplerinden Napoli karşısına çıkacak.Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlı ekip, ilk galibiyetini Napoli karşısında almaya çalışacak.

Beşiktaş 3-2 Napoli


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Napoli mücadelesine ilişkin, "Zor bir maç olacak. Her sonuç olabilir. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?
San Paolo Stadı'nda oynanacak Napoli - Beşiktaş maçı 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak.
Karşılaşma Tivibuspor'dan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.
NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇINA RUS HAKEM
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü haftasında İtalyan ekibi Napoli'ye konuk olacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 19 Ekim Çarşamba günü yapılacak müsabakayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev'in yöneteceği belirtildi.

Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacağı, müsabakanın dördüncü hakemi olarak Aleksei Lebedev'in, ilave yardımcı hakemler olarak da Sergei Lapochkin ile Sergei Ivanov'un görev alacakları bildirildi.
İLK 11 NETLEŞİYOR
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Napoli maçının taktiğini ve kadrosunu büyük ölçede şekillendirdi. Yeniden tek forvetli sisteme dönecek olan Güneş, tedavisi süren Oğuzhan'ı kadroya dahil etmeyecek.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B grubu 3. haftasında çıkacağı zorlu Napoli deplasmanından eli boş dönmek istemiyor. Süper Lig'de oynadıkları Kayserispor maçı sonrası gözünü şampiyonlar Ligi'ne çeviren Siyah Beyazlılar, İtalya'dan en az 1 puan ile çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Kayserispor maçı sonrası ara vermeden Napoli maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Ömer ve Aras da kadroda yer alamayacak. 

Son bir haftadır Napoli maçının taktiği üzerine çalışmalar yapan teknik direktör Şenol Güneş, yeniden tek forvetli sisteme dönecek. Takımını Kayserispor'a karşı çift forvet ve 4'lü orta saha kurgusuyla sahaya süren Güneş, Napoli maçında 4-2-3-1 dizilişini kullanmayı planlıyor.

Kaleyi Fabri'ye emanet edecek olan deneyimli çalıştırıcı savunma kurgusunda Gökhan-Marcelo-Tosic-Caner ile maça başlamayı düşünüyor. Orta sahada Gökhan İnler-Tolgay-Talisca, hücumun kanatların da ise Quaresma ve Adriano ilk 11'e en yakın isimler. Güneş tek forvet görevini ise Cenk Tosun'a verecek. Tecrübeli çalıştırıcı maçın oynanacağı San Paolo Stadı'nda yapılacak son antrenmanda ilk 11'ne nihai şeklini verecek.

Ayrıca Siyah beyazlı taraftarlar mücadeleye yoğun ilgi gösteriyor. San Paolo Stadı'nda Beşiktaş'a ayrılan yaklaşık 3000 biletin büyük kısmı tükendi.I

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.