Galatasaray Odebank Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitti?

Galatasaray Odebank Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitti?
Galatasaray Odebank Fenerbahçe maçı skor kaç kaç olur merakla bekleniyor. Basketbol severler bu akşam harika bir mücadele izleyecek. İşte Galatasaray Odebank Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylı bilgiler...

Galatasaray Fenerbahçe basket maçı ile Türkiye'nin iki büyük temsilcisi Avrupa Arenası'nda rakip oluyor. THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında yarın Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma, iki büyük kulübü erkek basketbolunda Avrupa arenasında ilk kez karşı karşıya getirecek. Peki Galatasaray Odeabank Fenerbahçe basket maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

THY Avrupa Ligi'nde 4. hafta maçında Türk derbisinde Galatasaray Odeabank sahasında Fenerbahçe'ye 103-87 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Euroleague'de 4'te 4 yaparken Galatasasaray henüz galibiyet alamadı.
Salon: Abdi İpekçi 
Hakemler: Daniel Hierrezuelo (İspanya), Borys Ryzhyk (Ukrayna), Jakub Zamojski (Polonya) 
Galatasaray Odeabank: Sinan Güler 10, Göksenin Köksal 2, Micov 13, Daye 16, Tyus 8, Dentmon 14, Thompson 2, Schilb, Diebler, Pleiss 7, Preldzic, Smith 15 
Fenerbahçe: Sloukas 24, Ali Muhammed 22, Datome 13, Antic 2, Udoh 21, Vesely 12, Nunnualy 4, Kalinic 5, Barış Hersek 
1. Periyot: 19-22 
Devre: 41-48 
3. Periyot: 64-70 


Galatasaray Odeabank Fenerbahçe Euroleague maçı bu akşam akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Tüm basketbolseverler maçın hangi kanalda saat kaçta olacağını merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Euroleague'de kötü günler geçiren Galatasaray bu akşam akşam sahasında güçlü rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Galatasaray sürdürdüğü kötü gidişatı Fenerbahçe maçıyla yenip moral bulmak istiyor. Peki, Galatasaray Odeabank Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

 

Euroleague macerasına Abdi İpekçi’de oynanan CSKA Moskova maçı ile başlayan Galatasaray bu maçtan 109-84 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. İkinci hafta Kızılyıldız ile yine evinde mücadele eden Galatasaray Odeabank, çekişmeli geçen mücadeleyi son anlarda yaptığı basit hatalarla 85-83 kaybetti. İlk deplasman maçında İsrail’de Maccabi Tel Aviv ile karşılaşan Galatasaray, parkeden 98-92’lik skorla mağlup ayrıldı. İlk 3 maçında 3 mağlubiyet alarak Euroleague’e kötü başlayan sarı-kırmızılılar, bu kötü seriyi Fenerbahçe maçı ile noktalamak amacında.

FENERBAHÇE SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Euroleague’de iki sezondur Final-Four oynayan Fenerbahçe bu sezona da fırtına gibi başladı. İlk hafta maçında Ülker Arena’da Brose Bamberg’i 67-66 yenen sarı-lacivertliler ikinci haftada İspanya’da oynadığı Barcelona’yı 73-72 mağlup etti. Ligin üçüncü maçında evinde Zalgiris Kaunas’ı da 82-68’lik skorla yenen Fenerbahçe bu sezon da Final-Four adayı olduğunu gösterdi. Galatasaray ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaşacağı maçtan galibiyet hedefleyen sarı-lacivertliler, 4'te 4 yapmak amacında.

GALATASARAY ODEABANK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Euroleague'deki Galatasaray Fenerbahçe mücadelesi 28 Ekim cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak maç LİG TV 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

THY Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacak iki takım, erkek basketbolunda ilk kez Avrupa'da birbirlerine rakip olacak. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında çıktığı son 8 Türk derbisini de kazandı - Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman ile Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, 30. kez birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak - İki başantrenör, Avrupa Ligi'nde 11 yıl sonra birbirlerine rakip olarak parkeye çıkacak 

Daha önce farklı Türk takımlarıyla Avrupa'da mücadele eden bu iki ekip, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda tarihi bir maç yapacak.  Türkiye'de çeşitli kupalarda birbirlerine birçok kez rakip olan Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, derbi heyecanını bu kez Avrupa'da yaşatacak. 

Türk derbilerine Fenerbahçe damgası 
Fenerbahçe, Avrupa'da Türk takımlarıyla yaptığı maçlarda rakiplerine karşı büyük üstünlük kurdu. İlk kez 1995-1996 sezonu Korac Kupası'nda Efes Pilsen'le (Anadolu Efes) eşleşerek bir Türk takımıyla Avrupa arenasında mücadele eden sarı-lacivertliler, 21 yılda 18 kez Türk derbisi oynadı. Bu maçların 14'ünü kazanıp, sadece 4 yenilgi alan Fenerbahçe, son 8 maça ise damga vurdu.  THY Avrupa Ligi'nde Türk derbilerinde son 8 maçta Anadolu Efes'i 6, Darüşşafaka Doğuş'u 2 kez yenen Fenerbahçe, son yenilgisini 2012-2013 sezonunda yaşadı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'a 5 Nisan 2013'te 80-73 kaybetmişti. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde de Türk derbilerinde büyük başarı sağladı. Sarı-lacivertliler, THY Avrupa Ligi'nde oynadığı 10 Türk derbisinin ise 9'unu kazandı. Fenerbahçe'yi bu kulvarda sadece Beşiktaş yenebildi.

Galatasaray 6. kez Türk derbisinde 

Galatasaray Odeabank, Avrupa kupalarında 6. kez Türk derbisine çıkacak. Daha önce 5 kez Türk takımlarıyla Avrupa'da eşleşip, 3 galibiyet elde eden sarı-kırmızılılar, 2 maçta da salondan yenik ayrıldı.  THY Avrupa Ligi'nde ise sadece Anadolu Efes'le 2 Türk derbisi oynayan Galatasaray, bu maçlarda birer galibiyet ile yenilgi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.