Galatasaray Adanaspor maçı skor kaç kaç?

Galatasaray Adanaspor maçı skor kaç kaç?
Galatasaray Adanaspor maçı skor kaç kaç bitecek merak konusu. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği maç için nefesler tutuldu. Galatasaray Adanaspor maç detayları haberimizde...

Süper Lig’in yeni takımlarından Adanaspor’a bugün konuk olacak Galatasaray’da iki önemli eksik var. Takımın 10 numarası Wesley Sneijder ve Hakan Balta, bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Buna rağmen Sarı-Kırmızılı ekip hedefinden vazgeçmiş değil.

Galatasaray 1-0 Adanaspor

Riekerink ve öğrencileri, Adana deplasmanında 3 puandan başka bir seçenek düşünmüyor. Bugün galip gelerek Trabzonspor yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Aslan, aynı zamanda yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planları içinde.

Galatasaray haftaya Başakşehir’le, milli ara sonrasında da Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Bu kritik virajı en az hasarla atlatmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da oyuncular da tek yürek olmuş durumda.

ADANASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Adanaspor karşı karşıya geliyor. Adanaspor-Galatasaray maçı bugün saat 19.00'da başlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak


Hamit’i de götürmediler

Takım kaptanı Selçuk İnan, Florya’daki son idmanın ardından arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, “Üst üste iki maçta puan kaybetme lüksümüz yok. En az rakip kadar mücadele edip, ne var ne yok ortaya koyarak bu maçı kazanmak zorundayız” diyerek onları motive etmeye çalıştı. Cim Bom’da, Sneijder ve Hakan’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Sigthorsson ve tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop da kadroda yer almadı.    

4 bin 619 gün aradan sonra...

Galatasaray ile Adanaspor ligde 4 bin 619 gün sonra ilk kez karşılaşacak. En son 2003-2004 sezonunda 7 Mart 2004’te Atatürk Olimpiyat’ta karşı karşıya gelen iki takımın maçında, Cim Bom sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmıştı.

16 maçtır yenilgi yok

Cim Bom, Adanaspor ile oynadığı son 16 maçta hiç yenilmedi. Rakibiyle ligde ve Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldiği bu karşılaşmalarda Aslan, 11 galibiyet, 5 beraberlikle sahadan ayrıldı. Adanaspor, Sarı-Kırmızılılar’ı en son 14 Ekim 1989’da Adana 5 Ocak’ta 1-0 mağlup etmişti.


Genel karnede sıkıntı var

Galatasaray’ın, Adanaspor deplasmanlarında genel karnesi kötü. Cim Bom, rakibine konuk olduğu 21 karşılaşmada sadece 6 galibiyet alırken, 6 kez yenildi, 9 maç berabere bitti.

Deplasmanda farklı tablo

Sarı-Kırmızılılar ligde çıktığı son 6 deplasmanda da yenilmedi. En son 16 Nisan 2016’da Antalyaspor’a 4-2 mağlup olan Cim Bom, ardından rakip sahada oynadığı 6 karşılaşmadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı.

ADANASPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER;

ADANASPOR:
Karacic
Didi
Ramos
Digao
Diniz
Bekir Yılmaz
Koman
Ronei
Samican Keskin
Tevfik Altındağ
Magaye
TD: Krunoslav Jurcic 

GALATASARAY:
Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Carole
Tolga
Selçuk
Yasin
Podolski
Bruma
Eren
TD: Jan Olde Riekerink

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.