Bekir Bozdağ'dan flaş operasyon açıklaması

Bekir Bozdağ'dan flaş operasyon açıklaması
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırısı ve Almanya'nın operasyonlarla alakalı açıklamalarını değerlendirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada Diyarbakır saldırısına dair açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, "Bugün Diyarbakır’da Bağlar’da bir aracın patlatılması sonucu pek çok vatandaşımız yaralandı, bazı vatandaşlarımız ve polislerimiz şehit oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye terörle etkin bir mücadele yürütmektedir" dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Bağlar'da bir aracın patlatılması sonucu çok sayıda vatandaşımız yaralandı, polis ve sivil şehitlerimiz oldu. Türkiye terörle etkin bir mücadele yürütmektedir. Terörü tamamen sonlandırma noktasında netice maalesef alamadık. Terör konusunda bütün dünyanın birlikte, samimi, işbirliği içinde olması gerekiyor.

ULUSLARARASI TOPLUM TÜRKİYE'YE DESTEK VERMİYOR

Yaklaşık 150 ülkeden ölmek ve öldürmek için getiriliyor. Evlatlarımızı aynı noktaya çekemezken, bu kadar teröristi ölmek ve öldürmek için kim ikna ediyor? Bu uluslararası bir proje. Hem Türkiye'nin, hem insanlığın, hem Müslümanlığın düşmanı. Tüm dünya DEAŞ'la mücadeleden vazgeçse, Türkiye geçmeyecek. Türkiye bunu hem iç hukuka hem uluslararası hukuka uygun şekilde yerine getirecektir. Uluslararası toplum Türkiye'ye yeterince destek vermiyor. 

ÖNCE DÖNÜP KENDİLERİNE BAKACAKLAR

Almanya Türk yargısının Alman yargısı gibi bağımsız olduğunu anlamak zorundadır. Türkiye'nin içişlerine karışamazlar.Fransa sadece Fransız vatandaşlarına özgür, yabancıysanız özgürlük yok. Türkiye'ni insan hakları çerçevesinde başkaları ile mukayese edenler önce kendilerine bakacaklar

PKK Brüksel'de sergiler açıyor. İsviçre bunlar terörist değil, silahlı mücadele veriyor diyorlar. Türkiye her türlü oyunu bozmaya muktedir bir ülkedir.Türkiye'yi bağımsız , yansız değerlendirdikleri sürece biz her türlü eleştiriye açığız. Türkiye demokratik bir hukuk devletidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.