Devlet Bahçeli'den CHP'ye yaylım ateşi!

Devlet Bahçeli'den CHP'ye yaylım ateşi!
Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulanan Devlet Bahçeli CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi.

MHP grup toplantısında gündemi değerlendiren Devlet Bahçeli'nin gündeminde HDP'li vekillere yapılan terör operasyonu vardı. Seçilmiş kişilerin terörle içiçe olmasının millete ihanet olduğunu vurgulayan Bahçeli herkesin kanun önünde hesap vermesi gerektiğini  söyledi. CHP'nin başından beri bölücülerin avukatlığına soyunduğunu belirten Bahçeli,"Cumhuriyeti kurmakla övünen CHP'nin bu kampanyanın başını çekmesi ve bölücü hainlere destek olması siyasi tarihimize kara leke olarak geçmiştir. CHP'nin bölücülerin avukatlıklarına soyunması mazur görülemeyecektir. " dedi. 

İşte o konuşmadan satır başları:

"HDP milletvekilleri hakkında yapılan hukuki işlemler için başlatılan karalama kampanyalarını Türk milleti ibretle izlemektedir. 

SİYASİ TARİHİMİZDE KARA BİR LEKE

Cumhuriyeti kurmakla övünen CHP'nin bu kampanyanın başını çekmesi ve bölücü hainlere destek olması siyasi tarihimize kara leke olarak geçmiştir. Demokratik meşruiyet zemininde siyaset yapan partilerin, bu koroya katılması izahı zor bir garabet olmuştur. CHP'nin bölücülerin avukatlıklarına soyunması maruz görülemeyecektir. 

BURADA KANDİL DEĞİL, TC HUKUKU GEÇERLİ

Seçilmişlerin terörle içiçe olması her şeyden önce millete ihanettir. Hukuk herkes için geçerlidir. Hukuka saygı göstermek demokasiye saygının asgari düzeyidir. Anayasayı ve hukuku yok sayarak suç işleyen herkes adalet önünde hesap verecektir. Burada Kandil hukuku değil, Türkiye Cumhuriyeti hukuku geçerlidir. Hiç kimse unutmasın ki, tarihte Türkiye'ye ihanetin cezasız kaldığı görülmemiştir.

KİMSE ONLARIN YASINI TUTACAK DEĞİL

Tepki seli tüm Türkiye'yi sarmıştır. PKK'ya kullanacağı malzeme vermek teröre hizmet etmekten başka anlam ifade etmeyecektir. Siyasi çalışmarını askıya almaları kendilerinin bileceği iştir. Kimse onların yasını tutacak değildir. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.