Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımcıları uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımcıları uyardı
Tuzla’da enerji gemisi uğurlama töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yatırımcıları uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla-Sedef Tersanesi'nde gemi uğurlama törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, işadamlarına çağrıda bulunarak "Uluslararası yatırımcıların önemli bölümü bu gerçeği gördüğü için yatırımları artırarak sürdürüyor. Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'ye kendi iş adamlarımızın dört elle sarılmaması sadece onlara kaybettirir.Yatırımlarınızı ertelemeyin, tereddüte kapılmayın geç kalırsanız pişman olursunuz. Gelin yatırımlarınızı hızlandırın" dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

Türkiye'nin en büyük sorunu kendini iyi anlatamamasıdır. Dünyanın hangi ülkesinde bu kadar sorun ve böyle büyük bir ekonomik güç aynı anda olur bilemiyorum. Bakınız Ülkemizi ve milletimizi derinlemesine tanımayan birisinin Türkiye'ye baktığı manzara şu. Tüm terör örgütlerinin hedef aldığı, Suriye ve Irak'ta ki gelişmelere fiilen dahil bir ülke, 4 ay önce darbe girişimine maruz kalmış bir ülke. Türkiye sadece bundan ibaret bir ülke değildir. Bu fotoğraf madalyonun sadece bir yönü.

DARBE GİRİŞİMİ BİLE OLSA HER ŞEY TIKIR TIKIR YÜRÜR

Öteki Türkiye her gün yeni projelerinin açılımını yapan, büyüyen, gelişen ve güçlenen bir Türkiye.Gece darbe girişimi de olsa ertesi gün ülkede her şey tıkır tıkır işlemeye devam eder. Bakın akşam darbe girişimi oldu ertesi gün yastık altındaki dövizler piyasaya sürüldü.

ARKA ARKAYA DEV PROJELER

Suriye ve Irak krizleri karşısında kimseden kayda değer bir yardım gelmese de örnek bir duruş sergilemeyi devam edebiliriz. mesele güven meselesidir, mesele istikrar meselesidir. Bugün burada enerji konusunda gerçekten önce ve önemli olan projeler olan gemilerimizi sürüyoruz.Önümüzdeki ay Boğaz'ın altında Avrasya Tüneli'nin açılışını yapıyoruz. Darbe girişiminden hemen önce Osman Gazi Köprüsü'nü hizmete açtık. Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. İstanbul'daki havalimanımızın ilk etabını 2018'de açıyoruz. 28 stat projemiz var. 6,5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılmasını hedefleyen kentsel dönüşüm projemiz var. İnsansız hava araçlarını silahlı üreten projelerimiz var. 

Bizim farkımız bu şekilde her biri tek başına başka bir ülkeyi dizleri üzerine çökertecek sorunlarla, her ülkeyi abad edecek projeri aynı anda üstesinden gelecek ülkedir. Uluslararası yatırımcıların önemli bölümü bu gerçeği gördüğü için yatırımları artırarak sürdürüyor. Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'ye kendi iş adamlarımızın dört elle sarılmaması sadece onlara kaybettirir.

YATIRIMLARINIZI ERTELEMEYİN

Türkiye kendisine inanan, güvenen, yatırım yapan hiç kimseyi mahcup etmedi, etmeyecek. Yatırımlarınızı ertelemeyin, tereddüte kapılmayın geç kalırsanız pişman olursunuz. Gelin yatırımlarınızı hızlandırın. Milletimze nasıl güveniyorsam iş adamlarımıza da o kadar güveniyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.