Kendisine yapılan ahlaksız teklifleri anlatıp ağladı

Kendisine yapılan ahlaksız teklifleri anlatıp ağladı
İş görüşmesi için gittiğinde kendisine yapılan ahlaksız teklifleri anlatan bir dönemin mankeni Sevda Demirel yaşadıklarını gözyaşlarına boğularak anlattı.

Gençlik yıllarında yapmış olduğu hatalardan bahseden Demirel, imajının “kolay kadına çıktığını söyleyerek, bunu daha sonra düzelmek istese de başaramadığını açıkladı.

Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuğu olan Demirel, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sorularını cevapladı.

Uzun zamandan beri işsiz olduğunu belirten Sevda Demirel, bir türlü iş alamadığından yakındı. Küçük yaştan beri tacize uğradığını belirten Sevda Demirel, “Türk erkeğinin uçkuru yüzünden hayatım mahvoldu” dedi.

“BEN PEYGAMBERİMİZİN İZİNDEN GİDİYORUM. İKİNCİ KARIM OLUR MUSUN?”

Yeni açılacak olan bir kanalda spor haberleri sunmak üzere bir iş görüşmesine davet edildiğini belirten Sevda Demirel, nasıl ahlaksız teklif ile karşılaştığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu:

“Yeni açılacak bir kanalın yöneticisi ile görüştüm. Benim diksiyonumun çok iyi olduğunu belirterek, benden spor haberleri sunmamı istedi. Mutabık kaldık. Sabah erken saatte aradı ve kendisinin Peygamberimizi çok sevdiğini ve izinden gitmeye çalıştığını belirtti. Ben de ne güzel diye cevap verdim. Ardından da ‘İkinci karım olur musun’ diye sordu. Üstelik bunu söyleyen kişi benim arkadaşımdı. Çok ünlü biri değildi ama yapımcıydı. Bir yapımcı bana ikinci karım olur musun teklifinde bulundu."

BEN DE SEVİLMEK VE ÖDÜLLER ALMAK İSTİYORUM

“Belki 17 yaş tazeliğim yok ama ben neden sahnelerde değilim. Ben artık sevilmek istiyorum. Benim başarıya, çok sevilmeye ihtiyacım var. Benim herkes gibi o ödüllere ihtiyacım var. Geçmişte verdiğim pozlar bana hep engel oldu. Bütün yollarımı kapadılar. Bana iş teklif edenler hep benimle birlikte olmak istediklerini söylediler.”

Sevda Demirel, program yapımcılarının yönelttiği, “Şimdiki aklınız olsa idi o pozları verir miydiniz?” sorusuna, “Asla. Asla” diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.