Bakan açıkladı: Adana valisi dakikalarla kurtulmuş

Bakan açıkladı: Adana valisi dakikalarla kurtulmuş
Enerji Bakanı Berat Albayrak Adana'daki hain saldırıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2 şehidimiz 33 yaralımız var. kimse programlarımızı iptal etmemizi beklemesin. İnadına geliyoruz. İnadına geleceğiz. Millet terörün arkasındakileri biliyor" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana Valiliği  otoparkı önündeki patlamaya ilişkin,  "Bu millet 79 milyonuyla özgürlüğüne  demokrasisine, ülkesine sahip çıktı. Bundan sonra çok daha güçlü bir şekilde  çıkmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuklalara değil  kuklacılara sesleniyorum. Bu milleti artık geleneksel metodlarla korkutacağınızı,  yıldıracağınızı, yolundan alıkoyacağınızı düşünüyorsanız çok yanıldınız. Bu  olayların hepsi 79 milyonu daha da güçlendiriyor, kenetlendiriyor ve motive  ediyor." dedi.

VALİ DAKİKALARLA KURTULDU

Enerji Bakanı Berat Albayrak Adana'daki terör saldırısına ilişkin çarpıcı bilgiler de verdi. Alçak saldırıda valinin dakikalarla kurtulduğunu belirten Bakan Albayrak "İnadına geliyoruz, inadına geleceğiz. Bu saldırılar bizi yıldıramaz" açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.