Ceyhun Yılmaz: "Kadın gibi davranmaya başladım"

Ceyhun Yılmaz: "Kadın gibi davranmaya başladım"
Sosyal medya sistelerinden Youtube’de canlı olarak yayınlanan bir programın konuğu olan Ceyhun Yılmaz yaşadığı ilginç anılarını paylaştı.

 Yaşadığı ilginç anılarını anlatan Ceyhun Yılmaz, küçükken annesiyle birlikte kadınlar hamamına gittiğini belirterek, "Annem beni sürekli kadınlar hamamına ve günlere götürürdü. Bir süre sonra kadın gibi davranmaya başladım. Çay servis ederken göğüslerimi kapatıyordum. Hareketlerim kadın gibiydi. Ama bence kadın olmak daha güzel bir şey, çok şanslılar. Ben kadınlar günü veya hamama gitmek daha zevkli erkeklerle öyle ortamlar yok ve eğlenemiyorsun” diye konuştu.

"MADDİ BİRİKİMİM YOK"
 
Sosyal medya kullanıcılarından gelen ‘Filmdeki gibi çakallıklar yapıyor musunuz? sorusuna Ceyhun Yılmaz, "Sevdiğim bir abimin lafı vardır. 'Parayı bulursan kaybedersin insan kazan' derdi.  Maddi anlamda hiç birikim yapmadım. Lüks bir hayatta yaşamıyorum zaten. Dostlarım benim için daha önemli. Minimum masrafı olan insanlarla geziyorum. Parasız kalmıyorum çok da harcamıyorum" yanıtını verdi.
 
"BABAM BIÇAKLA SAÇIMI KESTİ"
 
Yıllardır sakallarının kesilmediğini hatırlatılması üzerine Ceyhun Yılmaz, "Aslında kesiyorum ama sinek kaydı traş olmuyorum. Bir de şimdi tüm keller sakal uzatıyor ben de herkese benzememek için sakallarımı biraz kısa kestiriyorum. Saçlarımı da kazıtıyorum çünkü çok saçım yok zaten kel gibiyim Ayrıca saçlarım eskiden çok uzundu bir gece babam makas bulamayıp ben uyurken saçlarımı bıçakla kesmişti" diye konuştu.
 
"MUHTEŞEM YÜZYIL'DA OYNAYACAKTIM"
 
'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde de oynamak üzere olduğunu ama bunun son anda gerçekleşmediğini anlatan Ceyhun Yılmaz^, "Sakallarımı bir ara 12 cm uzattım. Bir sohbette Timur Savcı’yla konuşurken 'Sakalların tam Muhteşem Yüzyıl için' dedi. 'Kesme sakallarını seni arayacağım' dedi ama sonra dizi final yaptı. 'Daha sonraki sezon oynayacaksın' dediler ama yine aramadılar. Ben de çocuklar gibi sürekli arayıp 'Ne zaman oynayacağım?' demedim. Muhteşem Yüzyıl maceram başlamadan bitti” dedi.
 
"PERRAN ABLA BİZE YEMEK YAPIYOR"
 
Usta sunucu, yakın dostu Perran Kutman ile ilgili 'neden ekranlarda göremiyoruz?' sorusu üzerine, "Demek ki istediği projeler kendisine gelmiyor. Birde büyük oyuncular her rolü de kabul etmiyorlar doğal olarak. Ama biz sürekli görüşüyoruz. Perran abla evinde ağırlıyor güzel yemekler yapıyor. Ayrıca annemin vefatında da hep benim yanımda olmuştur kendisi" dedi.
 
"DİZİ İZLERKEN AĞLADIM"
 
Programın kapanışında Emre Saygı’nın "Hep insanları güldürüyorsun hiç ağladın mı?" sorusuna Ceyhun Yılmaz, "Ben ağlamam hiç ancak geçtiğimiz günlerde Star Tv’deki 'Anne' dizisini izlerken çok ağladım. Vahide Perçin çok sevdiğim birisidir. Annemi kaybettikten sonra böyle diziler izlemiyorum ama dayanamadım izledim ve ağladım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.