İşte FETÖ ve Kılıçdaroğlu'nun ilk hedefi

İşte FETÖ ve Kılıçdaroğlu'nun ilk hedefi
Hüseyin Gülerce, bugünkü yazısında mitingte FETÖ tutuklusu yazarları alkışlatan Kılıçdaroğlu'nun ilk hedefini açıkladı.

 

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Kılıçdaroğlu'nun ilk hedefinin başkanlık sistemi oylamasının 330'un altında kalmasını sağlamak olduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu partisinin Adana mitinginde, FETÖ tutuklusu yazarları alkışlatmasının yankıları sürüyor.

CHP'de huzursuzluğa yol açan bu gelişmeyi değerlendiren Gülerce, Kılıçdaroğlu'nun neden böyle davrandığını bugünkü köşesinde böyle açıklıyor:

KILIÇDAROĞLU FİTNE KAZANINI KAYNATIYOR

"Bütün mesele, Cumhurbaşkanlığı Sistemine gidişi engellemek. Bunun ilk raundu da Meclis’teki anayasa değişikliği teklifi olacak.  

İhtimal, Kılıçdaoğlu AK Parti içinde hala kendisini gizleyen FETÖ’cü milletvekilleri olduğunu düşünerek böyle hareket ediyor. Çünkü epeydir bir fitne kazanı kaynıyor: “Nerede bu 15 Temmuz’un siyaset ayağı? AK Parti içindeki FETÖ’cülere ne zaman dokunulacak? 15 Temmuz Darbe Komisyonu Başkanı şunu şunu yapmıştı. Dışişleri Bakanı iken Davutoğlu Pensilvanya’da Gülen’i ziyaret etmişti. Ona buna hesap soruluyor da, Davutoğlu’na neden sorulmuyor?”( Zaman gazetesi eski genel müdürü ve eski AK Parti İzmir milletvekili tutuklu İlhan İşbilen de mahkemede bu konuyu öne çıkarttı)

Besbelli, artık içeriden dışarıdan ne üfleniyorsa AK Parti’de bir çatlak oluşturulmak isteniyor.

15 Temmuz’da başarılı olamayanlar, ekonomik saldırının düğmesine basmakla kalmadılar. Cumhurbaşkanlığı’na giden yola Üst Akıl yapımı tuzaklar kuruyorlar…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.