İşte Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in boşanma sebebi

İşte Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in boşanma sebebi
Geçtiğimiz günlerde boşanma kararı alan Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in evliliğini bitiren neden ortaya çıktı.

 

2014 yılından evlenen şarkıcı Gülben Ergen ve TRT Ana Haber Spikeri Erhan Çelik çifti, Çelik'in sürpriz bir şekilde Eylül'de evi terk etmesinden sonra ayrılık kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde açıkladı.

Magazin kulislerinde yer alan iddialara göre; ayrılığa Ergen ile 3 oğlunun babası, 2012 yılında boşandığı Mustafa Erdoğan'ın sık görüşmesi sebep oldu. Buluşmalar herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek'te yapılınca Çelik rahatsızlık duydu ve eşi Ergen'e birçok kez söyledi.

Çelik'in evi terk etmesine neden olan olaya Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız ulaştı.

İPLER KAPADOKYA'DA KOPTU

Olayın şahitlerinden gelen o şok bilgiler:

Tarih: Eylül 2016.

TRT'deki görevi sebebi ile Ankara'da yaşayan Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ün çektiği, Ergen'in de oynadığı 'Vezir Parmağı' filminin seti için Kapadokya'ya gitme kararı aldı.

Çelik, çekimler sebebi ile bir süredir görmediği eşine sürpriz yapmak istedi.

Film ekibinden sızan bilgiye göre; Çelik, Kapadokya'ya giderken, Ergen'in ilk eşi Erdoğan'dan olan oğulları; 9 yaşındaki Atlas ve 7 yaşındaki ikizleri Ares ile Güney'i de yanına aldı. Ergen, ailesini karşısında görünce çok sevindi. Bunu duyan Erdoğan'ın da, "Oğullarımı göreceğim" diyerek aniden Kapadokya'ya gelmesi ipleri kopardı.

Çelik, bu duruma çok sinirlendi ve Ankara'ya döndü. Hemen ardından da boşanma kararı aldı. Ergen, çok üzüldü ve araya biri erkek biri kadın iki aile dostunu soktu. Ancak Çelik, boşanma kararından vazgeçmedi.

gulben-ergen-mustafa-erdogan-sadece-haber.jpg