Erdoğan'dan AK Partili vekillere fire mesajı

Erdoğan'dan AK Partili vekillere fire mesajı
AK Partili vekillerle kahvaltıda buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Meclis'e geleceği açıklanan teklif için fire uyarısında bulundu.

 

TBMM’deki ihtisas komisyonlarının üyelerini gruplar halinde Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kahvaltıya çağıran Cumhurbaşkanı Recepn Tayyip Erdoğan, son grup olarak komisyonlarda görevi olmayanlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vekillere cumartesi yani yarn Meclis'e sunulacağı açıklanan anayasa teklifi için fire uyarısında bulundu.

AK PARTİ'DE FİRE OLMAYACAĞINA İNANIYORUM

TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmeleri nedeniyle öncekilere kıyasla kısa süren kahvaltıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekillerine, TBMM’ye gönderilecek olan anayasa paketiyle ilgili değerlendirmelerde ve uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MHP ile AK Parti birlikte çok önemli bir uzlaşmaya imza attı. Ben MHP’nin genel tavrını olumlu buluyorum. Bu tavrı Genel Kurul’da da sürdüreceklerine inanıyorum. AK Parti’ye sonuna kadar güvenirim. Anayasa paketi, Meclis’ten 330’un üzerinde geçecektir. Bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, AK Parti’de fire olmayacağını dasöyledi.

DOLAR BOZDURMAK ÇOK OLUMLU

Yaklaşık bir saat süren toplantıda, ekonomi ağırlıklı konuşmalar yapıldı. Milletvekilleri, vatandaşlara yapılan döviz bozdurma çağrısının ardından dolarda yaşanan düşüşü çok olumlu bulduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.