Diriliş Ertuğrul'un mesajı sosyal medyayı salladı

Diriliş Ertuğrul'un mesajı sosyal medyayı salladı
İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırının ardından, Diriliş Ertuğrul ekibinin mesajı sosyal medyayı salladı

TRT'nin rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul ekibi, destek amacıyla Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Geçtiğimiz akşam Beşiktaş'ta çevik kuvvet ekibine düzenlenen hain saldırının ardından, tüm Türkiye, #PolisiminYanındayım hastagine destek olarak polis merkezlerinden kareler paylaştı.

Ekibi ile birlikte ziyaret ettiği Beykoz'dan fotoğraf paylaşan dizinin senaristi Mehmet Bozdağ, '"Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan kahraman polislerimizi ziyaret ettik. #PolisiminYanındayım"mesajı ile binlerce beğeni aldı.

o-mesaj-sosyal-medyayi-salladi-58824-3g.jpg

YENİ BÖLÜMDE ŞOK GELİŞME!

Tarihi dizi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Simon'un Amanda'yı Kayı Obasına getirmesi iki oba arasındaki krizi büyütmüş, Ural ve Ertuğrul'un karşı karşıya gelmesi herkesi heyecanlandırmıştı.

Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı ise kısa süre içerisinde yayınlandı. Fragmana Ertuğrul'un şehit olduğunu düşündüren görüntüler damga vurdu. Ertuğrul'un kanlar içerisindeki görüntüsü ardından: Ertuğrul ölüyor mu? Sorusu gündeme geldi.

Bu görüntülerin gerçek mi yoksa, Ertuğrul'un gördüğü bir rüyadan mı ibaret olduğu 14 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul 69. Bölümünde netleşecek.

Ancak fragmanda Ertuğrul'un şehit düştüğü gösteriliyor. Oğlu Gündüz ile eşi Halime Sultan'ın feryat ettiği görüntüler ise "Ertuğrul ölecek mi?" sorusunu düşündürüyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Simon, Amanda'yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemişti. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon'un yaptığı kurnazca hamleye karşılık vermeye hazırlanan Ertuğrul, bir hata yapmamak için yavaşça ilerledi.

Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda'yı, eşkıyaların yerini Aliyar'a söylemiş olması, dengeleri değiştirdi.Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda'yı eli bağlı olarak karşısında bulunca büyük bir şok yaşadı. Simon'un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural'ın bu ihanete karşılığı çok sert olacaktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.