"Polislere acıyacak değiliz" diyen hain kim çıktı?

"Polislere acıyacak değiliz" diyen hain kim çıktı?
Beşiktaş'taki terör saldırısından sonra sosyal medya hesabından 'Polislere ağlayacak değiliz' paylaşımında bulunarak tepkilere sebep olan şahıs KOSGEB çalışanı çıktı.

Beşiktaş'taki terör saldırısından sonra sosyal medya hesabından 'Polislere ağlayacak değiliz' paylaşımında bulunarak tepkilere sebep olan şahıs KOSGEB çalışanı çıktı.

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul'daki terör saldırısı sonrasında sosyal medyada terör örgütü lehine propaganda yaptığı, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen şüphelilere yönelik başlatılan çalışma kapsamında, dün gözaltına alınan KOSGEB uzmanı S.Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sosyal medya hesabından "Polislere acıyacak, değiliz. Hele çevik kuvvetse, para karşılığı düzenin bekçiliğini yapıyorlarsa, başlarına bir şey gelince ağlamayacaklar." şeklinde paylaşım yaptığı belirtilen S.Ö. sağlık kontrolü sonrası, Edirne Adliyesi'ne getirildi.

Edirne'de KOSGEB Şubesi'nde uzman olan 30 yaşındaki Serkan Ö., İstanbul'daki terör saldırısından sonra Twitter'daki sayfasından 'polislere acıyacak değiliz' paylaşımında bulunduğu için gözaltına alındı.

KOSGEB Edirne Şubesi'nde uzman olarak çalışan Serkan Ö., İstanbul'da 37'si polis 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından 'Serkan Edir' adıyla kullandığı Twitter hesabında, 'Polislere acıyacak değiliz. Hele Çevik Kuvvetse para karşılığı düzenin bekçiliğini yapıyorlarsa başlarına bir şey gelince ağlamayacaklar' diye yazdı. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yazının tespit edilmesinin ardından mahkeme kararıyla Serkan Ö.'nün evine Terörle Mücadele Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerince baskın düzenlendi. Özgücü, 'terör propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övmek' suçlamasıyla gözaltına alınırken, evinde de arama yapıldı.

Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü'nde doktora öğrencisi olduğu belirlenen Serkan Ö., ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ö., hakkındaki soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum