Tuvalette yaşıyordu şimdi Ferrari’ye biniyor

Tuvalette yaşıyordu şimdi Ferrari’ye biniyor
Dağılmış bir ailenin istenmeyen çocuğu iken İngiltere'de restoranlar zinciri kuran Hüseyin Özer'in hayatı tam bir başarı hikâyesi.

Ünlü işletmecinin dinleyenleri şaşkına çeviren ve büyük ilgi çeken öyküsü şöyle: Köyünde keçi güderken çobandan okuma yazma öğrendi.

Kendisini evlatlıktan reddeden babasını vurmak için silah alacak parayı kazanmak amacıyla Ankara’ya gittiğinde 11 yaşındaydı. Ulus’ta çakmaktaşı, benzin sattı. Sıhhiye’de bir tuvalette yatıp kalktı. Bu arada ağabeyi, birkaç tarla için onu zehirlemeye çalıştı.

İstanbul’a geldiğinde komilikten kazandığı parayla ancak bir kömürlük kiralayabildi ve hayatının kararını da orada verdi. Emekli bir albaydan İngilizce dersi aldı sonrada Londra’ya gitti. Bir kebabçıda iş buldu. Bodrum katta kalıyordu. Uzun süre sıkıntı yaşadı. 4 sene sonunda ilk lokantasını ortak açtı. Sonra ayrıldığı bir lokantayı satın aldı. Sonrası büyük başarı ve bol kazançla devam etti. Özer, ‘’Üretkenlik, en büyük mutluluk kaynağım. Okumayı, dünyayı, insanları seviyorum” diyor.

Daha küçük yaşta aldığı arsayı satarak çocuk okutmak üzere vakıf kuran, ve bu alanda çalışmalarına devam eden Hüseyin Özer’in akıl almaz hayat hikâyesi İZİKAD üyelerine duygulu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.