Bahçeli: Terörle acımasız mücadeleye geçilsin

Bahçeli: Terörle acımasız mücadeleye geçilsin
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kayseri'deki hain saldırıyla ilgili terörü lanetleyen bir açıklamada bulundu.

"Terörün panzehiri milli birlik ve kucaklaşmadır. Acımasız terörle mücadele devreye alınmalı" vurgusunda bulunulan yazılı açıklamada şöyle denildi:

BIÇAK KEMİĞİ DELMİŞ, SABIR TAŞI ÇATLAMIŞTIR

"Türk milleti felaket üstüne felaket yaşamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti korkunç ve kanlı nitelikli kolektif bir terör kuşatması altındadır. Her Türk vatandaşı, vicdan ve vatan sevgisine sahip her insanımız terörizmin hain saldırılarına karşı nefret ve öfke doludur.

Artık bıçak kemiği delmiş, sabır taşı çatlamış, tahammül eşiği geçilmiştir. Bugün Kayseri’de, acımasız terörist eylem serisine bir yenisi daha eklenmiştir. Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşlarımızı taşıyan araca canlı bomba saldırısı düzenlenmiştir. Ne acıdır ki, 13 evladımız şehit, 6’sı ağır olmak üzere 55 evladımız da yaralanmıştır.

TERÖR HER YERDE, TERÖRİSTLER HER TARAFTADIR

44 şehidimizin hüznü çok yeniyken, Kayseri’de ortaya çıkan teröristler milletimizi bir kez daha can evinden vurmuşlardır. Kayseri Komando Tugayı’nın terörle mücadelede yüksek payı olduğu göz önüne alındığında, saldırının hedefi anlaşılacaktır. Terör her yerde, teröristler her taraftadır.

TERÖRLE MÜCADELE MİLLİ DAYANIŞMA RUHUYLA YERİNE GETİRİLMELİDİR

Bundan böyle terörle mücadele tüm vatan sathında, devletin bütün imkanlarıyla, milli dayanışma ruhuyla yerine getirilmelidir. Türkiye’nin beka ve birliğine yönelmiş ağır tehditlerin yok edilmesi ve odağında imhası muhakkak sağlanmalıdır. Bomba yüklü araçları, bedenlerine bomba sarmış alçakları milletimizin üzerine gönderen iç ve dış mihraklarla çok etkin, çok çetin ve acımasız bir mücadele süratle devreye alınmalıdır.

Gerek vatan topraklarında, gerekse de sınır ötesinde, terörü tamamen kurutmak amacıyla olağanüstü kararlılık sergilenmelidir. Karşımıza kim çıkarsa çıksın tesirsiz hale getirmek şarttır. Elbette Türkiye, terörle mücadelesinde haklı ve meşrudur.

KİRLİ YÜZLERİ GÜN GİBİ MEYDANDADIR

Bilinsin ki, demokrasi, özgürlük ve insan hakları iddialarının ardına saklanarak terörle mücadeleyi sekteye uğratmaya çabalayan bölücü ve yıkıcı çevrelerin gerçek kirli yüz ve niyetleri gün gibi meydandadır"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.