Kılıçdaroğlu'ndan Rusya'ya tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Rusya'ya tepki
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, El Bab'da yaşanan kaza sonucu şehit olan 3 asker hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin 2 gündür acı haberler aldığını belirten Kılıçdaroğlu, El Bab’da şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye’ye sabır diledi.

RUSYA'YA TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, El Bab'da yaşanan kaza sonucu üç askerin şehit olmasına ilişkin, "Askerlerimizin şehit edilmesi, Rusya tarafından kuru bir başsağlığıyla geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hadisedir." değerlendirmesini yaptı.

2413123_2364.jpg

RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİNE KILIÇDAROĞLU'NUN TEPKİSİ

Kılıçdardoğlu geçtiğimiz Aralık ayında Rus uçağının düşürülmesine şu sözlerle tepki göstermişti: "'Onlardan mı izin alacağız gideriz' diyorlar, e sen Rus uçağını neden düşürdün? Sen de Irak toprağını işgal ediyorsun."

"RUSYA İLE KÖKLÜ GEÇMİŞİMİZ VAR"

Rus uçağının düşürülmesine epeyce içerlenen Kılıçdaroğlu, skandal açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu: "Rusya ile köklü ilişkilerimiz var. Kin ve nefretle ilişkiler yürümez. Kavga iki ülkeye de zarar verir." demişti.

HER HALÜKARDA TÜRKİYE'Yİ SUÇLUYOR

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti hükümetini suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sınırlarımızı ihlal etti diye uçak düşürdük. Bu olayın sorumlusu kim?" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi hedef göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.