Kılıçdaroğlu, kundakçıyı 'Evet'e bağladı

Kılıçdaroğlu, kundakçıyı 'Evet'e bağladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili skandal ifadeler kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. 'Hayır' oyu kullanacaklara karşı baskıların başlatıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin yakılmasına da değindi.

Kılıçdaroğlu Sanat Merkezinin yakılmasıyla ilgili AK Parti'yi suçladığı sırada kundakçı "Esma Hatun'a hakaret ettiği için yaktım" dedi.

"HÜKÜMET YANDAŞLARI HAYIR'CILARIN İŞYERLERİNİ YAKIYORLAR"

Kılıçdaroğlu konuşmasında "iktidar kanadı ve yandaşlarının hayır oyu kullanacaklara karşı baskı kurup hapse attığını, bazen iş yerlerini yaktığını, bunların doğru olmadığını" ifade ederek "bunların hayır oylarını arttıracağını" söyledi.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPTIM"

Sanat Merkezi'ne saldıran şüpheli polisteki ifadesinde ise "Müjdat Gezen'in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han'ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" demişti.

GEZEN 'SAKALLI BİR HERİF' DEMİŞTİ

Öte yandan kundaklama olaydan sonra Müjdat Gezen saldırı için; "Bir kundaklama olayı. Görüntülerde de mevcut. Sakallı bir herif elinde benzin bidonu ile sokağa giriyor ve döküp ateşe veriyor. Polisin çalışması sürüyor. Umarım en kısa sürede aydınlatılır" diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.