Karaca: 15 Temmuz’daki şansımız Cumhurbaşkanımız

Karaca: 15 Temmuz’daki şansımız Cumhurbaşkanımız
Müziğin güçlü yorumcularından olan Işın Karaca, Türkiye gündemiyle ilgili konuştu.

Türkiye’nin en popüler isimlerinden Işın Karaca, 15 Temmuz'daki tek şansımız Cumhurbaşkanımızdı. Ve ben kızımın gözündeki korkuyu asla unutamam diyerek sözlerine devam etti;

Türkiye eskiden sadece PKK ile mücadele ediyordu ama artık bir sürü terör örgütüyle mücadele etmek zorunda. 15 Temmuz’da sahnedeydim ve darbe girişimini oradayken öğrendim. Günlerce kendime gelemedim. Dünyanın da birçok yerinde terör olayları yaşanıyor ama biz çok duygusal bir toplumuz. Ülkede yaşanan acı olaylar ruhumuzu derinden etkiliyor. Avrupa’da böyle duygudaşlık yok. Bu yüzden terör olayları olsa da eğlence sektörü bundan etkilenmiyor. Bunun yanı sıra ülkemizi uluslararası alanda karalamaya çalışan kesimler var. Türkiye’ye turist gelmesin diye ülkemizi terörle yan yana göstermek istiyorlar. Ama başaramazlar. Türkiye cennet gibi bir ülke.   

KIZIMIN GÖZÜNDEKİ KORKUYU UNUTAMAM 

15 Temmuz'da kızımın gözündeki o korkuyu unutamam. Kısıklı’ya sanatçı olarak değil vatandaş olarak katıldım. Demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkmak için sadece Kısıklı’ya değil diğer alanlara da kızımı ve bayrağımı alarak gittim. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız gibi güçlü bir liderin olması bizim için büyük bir şans. Yoksa hepimiz dağılabilirdik. 

REFERANDUMA HUZURLA GİDELİM

Bu dönemde toplum olarak birlik içinde olmamız önemli. Huzur içinde referanduma gitmemiz en büyük dileğimdir. Referandum sonrası ülke olarak çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.