Skandal kararlara bir tepki daha!

Skandal kararlara bir tepki daha!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için etkinlikler düzenleyecek olan Bakanlara izin vermeyen Almanya ve Hollanda’ya tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “PKK’lılara meydanlarda miting yaptırılıyor. Almanya’sı, Hollanda’sı, Belçika’sı hep birlikte, hep beraber ‘evet’e karşı ‘hayır’ın yanında saf tuttular. Şimdi Allah’ın izniyle 16 Nisan’da sandıktan öyle bir evet tokadı yiyecekler ki diğerinden beter olacak. Yüzde 60’a varan bir oy ile sesi Kandil’den ve Pensilvanya’dan duyulacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve arkadaşlarının “Referandum İçin Evet” çalışmalarını yürütmek için açtıkları seçim bürosunun açılışına katıldı. 

Yenimahalle ilçesine bağlı Ragıp Tüzün Caddesindeki seçim bürosunun açılışına Topçu’nun yanı sıra Hasan Hüseyin Bozok, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz, BBP kurulduğundan  bu yana partide görev almış bir çok üst düzey eski yönetici ve partiye gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı. Burada halka hitap eden Topçu; evet mührünün bir partinin hayrına veya faydasına değil, milletin ve ümmetin hayrına ve faydasına vurulacağını belirtti. Topçu, hayır propagandası yürütenlerin, 16 Nisan’daki referandumda evet çıktığı taktirde diktatörlüğe evet denildiğini savunduğunu belirterek, bu ifadenin tek izahının siyasi akıl tutulması olduğunu vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.