Soylu'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu çıkışı

Soylu'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu çıkışı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Bakan Soylu, 'bunun FETÖ ile arasında bir ilişki var ama daha çözemedik, yakında bu işin kokusu çıkar inşallah' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde vatandaşlara hitabına, kendilerine gösterilen ilgi ve verilen destek dolayısıyla teşekkür ederek başladı.

Türkiye'yi sistem değişikliğine götüren süreci anlatan Soylu, artık arkalarına dönüp bakmaktan yorulduklarını ifade etti. Soylu, Türkiye'nin her alanda gaza basıp gittiği dönemlerde önüne sorunlar çıkartıldığını vurgulayarak, "Bu sistem 2016'nın 15 Temmuz'unda da darbe üretti." diye konuştu.

ÇARPICI KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI: YAKINDA KOKUSU ÇIKAR İNŞALLAH

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Soylu, "Bunun FETÖ ile arasında bir ilişki var ama daha çözemedik, yakında bu işin kokusu çıkar inşallah" dedi.

Süleyman Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"1960, 1980 darbesini, 28 Şubat'ı, 15 Temmuz'u kim yapmışsa aynıları şu anda ittifak içindeler. Onların derdi hep aynıdır ve hep aynı olacak. Böl, parçala, yönet, enerjini toprağa ver. Artık bu Türkiye geçti, yeni Türkiye şaha kalktı, 21. yüzyılın parlayan ülkesi olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.