Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor mu?

Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor mu?
TRT'nin en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez diziden ayrılıp ayrılmayacağımerak konusu oldu.

Son dönemde Ortadoğu ve Arap ülkelerinde en fazla izlenen Türk dizilerinden olan "Diriliş Ertuğrul" ile ilgili ilginç bir olay yaşandı.

Kuveyt’in güneyindeki El-Cehara bölgesinde, Diriliş Ertuğrul dizinin son bölümünde vefat ettiği düşünülen Bamsi karakteri için taziye ilanı asıldı.

Bamsi’nin ölümünden etkilenen bir Kuveytlinin bölgenin işlek caddelerinden birine astığı Arapça taziye afişinde, “Kayı aşiretinin taziyesi. Bamsi Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Barışma Ertuğrul… Bamsi sen Ertuğrul’un kaybısın, şahidiz.” ifadeleri yer alıyor.

Sosyal medyada büyük ilgi çeken olayla ilgili, dizinin Arap izleyicilerinden olumlu yorumlar geldi. Katar televizyonunun Arapça dublajla yayınladığı dizi, Arap dünyasında büyük ilgi görürken, müdavimleri diziyi internet üzerinden Arapça alt yazılı olarak takip ediyor.

1-357.jpg

DİZİDEN AYRILMADI!

Dizinin sevilen karakterine can veren oyuncu Nurettin Sönmez diziden ayrılmadı ve son bölümde çekimlerde yer aldı. İlginç hayat hikayesi dizide olduğu gibi sürdüren oyuncu geçen haftanın çekimlerinde yer aldı ve 15 Mart tarihinde yeni bölümde görünecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BAMSİ KARAKTERİ NURETTİN SÖNMEZ KİMDİR?

Bamsı Beyrek karakterini canlandıran Nurettin Sönmez İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Diyolog İletişim Oyunculuk Okulu ile Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü üzerine eğitim gören bir kişi olarak adı geçmektedir.

1.85 boyunda ve 80 kilo ağırlığında olan Nurettin Sönmez Mavi Kelebekler, Akşam Güneşi, Kıvılcım Sevgili, Doktor, Osmanlı Kıyam ve Osmanlı'da Derin Devlet gibi yapımlarda sergilemiş olduğu birçok oyunculuk başarısıyla adından çokça söz ettirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.