Türkiye'den Hollanda'yı çıldırtacak hamle!

Türkiye'den Hollanda'yı çıldırtacak hamle!
Türkiye'den atlarla ve köpeklerle Türklere saldıran Hollanda'yı zora sokacak hamle için hazırlıklara başladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hollanda'nın skandal tavrına ilişkin "Benim bir bakanıma veya benim bir vatandaşıma, atıyla, itiyle saldırıp insanlık zulmünü yapan, her türlü dokunulmazlık konumu olan bir bakanımın korumalarını tutuklatarak karşısında ahlaksız bir polis şefini parmak sallatarak konuşturanlardan da bunun hesabını mutlaka soracağız." dedi.

TÜRK VATANDAŞLARININ DAVA AÇMASI SAĞLANACAK

Fetullahçı Terör Örgütü dahil bölücü terör örgütlerinin, Türkiye'nin AB ve dünya ekonomisiyle entegrasyonunu engellemek için böyle senaryolar ortaya çıkardığını ifade eden Zeybekci, şöyle dedi:

"Benim bir bakanıma veya benim bir vatandaşıma, atıyla, itiyle saldırıp insanlık zulmünü yapan, her türlü dokunulmazlık konumu olan bir bakanımın korumalarını tutuklatarak karşısında ahlaksız bir polis şefini parmak sallayarak konuşturanlardan da bunun hesabını mutlaka soracağız. Bunun çıkışı yok, ama bunu kalkıp da Türkiye'nin Hollanda ile ilişkilerinde onların istediği kötülüğe götürmeyeceğiz. Orada o gün mağdur olan bütün vatandaşlarımızın mahkemelere gitmesini sağlayacağız. Madem Lahey Adalet Divanı Hollanda'da madem insan hakları ve özgürlüklerle ilgili bu kadar ahkam kesiyorsunuz, bunun gereğini yapacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.