Deniz Baykal pes dedirtti!

Deniz Baykal pes dedirtti!
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, AK Partili bazı vekillerin TBMM'de boş kağıda imza attığını belirterek bu kişilerin başkanlık referandumunda "hayır" diyeceğini ileri sürdü.

Referanduma sayılı günler kala, halktan beklediğini bulamayan CHP her gün yeni bir skandalla gündeme geliyor. "16 Nisan'da Hayır çıkarsa İzmir'de düşmanı denize dökmüş gibi o sevinci yaşayacağız"  diyerek herkesin tepkisini çeken CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, şimdi de AK Parti'li bazı vekillerin TBMM'de boş kağıda imza attığını belirterek bu kişilerin başkanlık referandumunda "hayır" diyeceğini iddia etti.

Baykal şöyle konuştu;

"Bu anayasa tartışması milletin ihtiyacından kaynaklanan bir tartışma değildir, milletin böyle bir ihtiyacı olduğuna dair hiçbir gözlem yoktur. Bu tabandan yukarıya istenen bir talep değildir, yukarıdan aşağıya empoze edilmek istenen, Türkiye’ye dayatılan bir projedir.

BOŞ KAĞIDA İMZA İDDİASI

İmza atanlara sorduk ’bunu kim hazırladı?’ ’valla bilmiyorum’ dedi. ’Sen imza atıyorsun’ dedik. ’Boş kağıda imza atıyorum’ dedi. Türkiye’nin yüz yıllık geleceği için önem taşıyan bir belge, böyle bir belgeyi boş kağıda imza atarak başlatırsan varacağı sonuç budur. Kimin hazırladığı belli değil. ’Nedir bu?’ dediğimizde ’ Yahu hiç sorma, ben söyledim kendilerine gelirse oy vereceğim’ bu anlayışla geçti arkadaşlar. O arkadaşlar mecliste oy verdiler ama yarın seçmen olarak çok farklı bir tercih kullanacaklar. Çünkü yanlış olduğunu biliyorlar. Bu bizim vatandaş olarak konuşacağımız bir konu bu parti meselesi değil."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.