Başbakan'dan CHP'ye sert sözler!

Başbakan'dan CHP'ye sert sözler!
Başbakan Binali Yıldırım, Kilis mitinginde CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Kilis mitinginde halka hitap eden Basbakan Binali Yıldırım, CHP'nin referandum sürecinde söylediği yalanlara tepki göstererek, " Atatürk'ün partisi CHP'nin hali pek parlak değil. Onlar da bu hayırcıların arkasına takılmış nereye gittikleri belli değil. Yahu kardeşim her gittiği yerde yeni bir şey uyduruyor. Bugün de bir yerde demiş ki; 16 Nisan'da evet verirseniz bütün tarlalarınız, arazilerinize Recep Tayyip Erdoğan el koyacak. Hayyalelsela! Yahu bu ne biçim şey! İnsanlarla siz dalga mı geçiyorsunuz? Bu milletin bir şey anlamadığını mı zannediyorsunuz? Kahvecilere kahveleriniz kapatılacak diyor. Taksicilere, ruhsatlarınız iptal olacak diyor. Muhtarlıklar kapanacak diyor." dedi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları;

"Türkiye ve Türkiye'nin çevresinde olağanüstü şeyler oluyor.Yeni sınırları kanla çizmeye çalışıyorlar, oyun büyük ve acımasız. Oyunu kuranlar kendilerine en büyük engeli Türkiye olarak görüyorlar. Türkiye'yi saf dışı bıraksalar zulümlerini daha rahat yapacaklar, Türkiye'yeyi geriletebilseler kanlı oyunlarını daha kolay oynayacaklar. Mazlumlara, gariplere kol kanat gelen Türkiye'nin devre dışı kalması için ellerinden geleni yapıyorlar.

SURİYE'DE YAŞANANLAR SAVAŞ SUÇUDUR

Suriye'de geçtiğimiz gün tel seferde 100'ü aşkın insanı öldürdüler, Bu bir savaş suçudur. Dünya 5'ten büyüktür diyemeyenler sus pus oldu. Bu anayasa değişikliği ile ilgili Türkiye'yi gelecek 5 yıl için kim yönetecek kim hükümet olacak siz sandıkta karar vereceksiniz. Değişiklik ile birlikte Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçiyor. Hükümet kurulmayınca Türkiye zarar ediyor. Artık patron sizsiniz, seçim bittiği an artık hükümet belli olacak. Dolayısıyla Türkiye her zaman daha güçlü olacak.

KİLİS'E MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

2017'de Kilis'te üniversite kurduk. Üniversitemizin öğrenci sayısı 9 bine ulaştı. Kilis Devlet Hastanesi'yle 115 yataklı, Musabeyli Devlet Hastanesi'ni hizmete aldık. Gaziantep'le Kilis arasını bölünmüş yol haline getirdik. Şimdi sıcak asfaltla kaymak gibi yol yapıyoruz. Kilis-Öncüpınar yolunu bölünmüş yol hale getirdik. İçme suyunu getirdik. 83 bin dönüm araziyi suyla buluşturduk. 8 adet taşkın koruma projesini tamamladık. Kilis doğalgazla tanıştı. Kilis'e hayvancılık ve tarım desteği olarak 200 milyon destek verdik. 2003 yılında öğrencilerimiz için 403 kapasiteli bir yurdumuz vardı. Bugün 4 bin 300 kişilik öğrenci yurdu yaptık. Kilis'e adalet sarayı yaptık, hizmete aldık. Alaaddin Yavaşça Kültür Merkezi'ni hizmete aldık. Kilis'e 500 yataklı bir hastane projesi yapıyoruz.

KİLİS'E ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Kilis'i iş, arkadaş merkezi Polateli Şahinbey Organize Bölgesi'ni yapmaya karar verdik. 2 bin 500 kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor. 15 yıldır canla başla çalıştık, sizin yüzünüzü güldürmek, gönlünüzü kazandırmak için birçok eseri Kilis'imize kazandırdık. Daha da büyüyeceğiz, daha da güzelini yapacağız. Ne zaman? 16 Nisan'da inşallah sandıkları evetle dolduruyoruz, ondan sonra Türkiye'yi tutabilene aşkolsun. Kilis'i tutabilene aşk olsun.

BU NE BİÇİM ŞEY, DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?

Bazıları hayır kampanyası yapıyor. Kim yapıyor? PKK, DEAŞ, FETÖ. 15 Temmuz alçak darbe girişimini yaptılar, akılları başlarına gelmemiş tekrar meydanlarda hayır kampanyası yapıyorlar. Kilis 15 Temmuz'da bu meydanda onlara cevabını verdiniz. Şimdi 16 Nisan'da tekrar derslerini vermeye hazır mısınız? Atatürk'ün partisi CHP'nin hali pek parlak değil. Onlar da bu hayırcıların arkasına takılmış nereye gittikleri belli değil. Yahu kardeşim her gittiği yerde yeni bir şey uyduruyor. Bugün de bir yerde demiş ki; 16 Nisan'da evet verirseniz bütün tarlalarınız, arazilerinize Recep Tayyip Erdoğan el koyacak. Hayyalelsela! Yahu bu ne biçim şey! İnsanlarla siz dalga mı geçiyorsunuz? Bu milletin bir şey anlamadığını mı zannediyorsunuz? Kahvecilere kahveleriniz kapatılacak diyor. Taksicilere, ruhsatlarınız iptal olacak diyor. Muhtarlıklar kapanacak diyor.

YALAN DOLANLA İKTİDAR OLUNMAZ

Yalan dolanla iktidar olunmaz. Çalışmakla, ter dökmekle olur. Bu 10 günü dolu dolu geçireceğiz. Biz diyoruz ki, Türkiye büyüsün. Onlar diyor ki, küçük olsun bizim olsun. Biz diyoruz ki, daha güçlü bir Türkiye olsun. Onlar diyor ki, Türkiye yerinde saysın. Biz diyoruz ki istikrar kalıcı hale gelsin. Bu hayalleri kuruyoruz. Biz 2023 hedeflerinin ve daha sonrasının hazırlığını yapıyoruz. Onlar ise bugünkü geldiği noktayı bile görmekten acizler. Türkiye Cumhuriyeti kurulalı 94 yıl oldu. Elalemin ülkesine bakın 5 senede bir iktidar değişiyor. 94 senede tam 65 hükümet gelmiş geçmiş. Bu halde nasıl iş yapacağız, nasıl proje geliştireceğiz. Yazın seçim, kışın seçim olursa geçime ne zaman vakit ayıracağız?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.