Pelin Batu, ağlayarak 'hayır' oyu istedi!

Pelin Batu, ağlayarak 'hayır' oyu istedi!
Pelin Batu hayır dedi. Hayır demesinin gerekçesini vurulmaktan korktuğuna bağladı ve o anda gözyaşlarına boğuldu. Batu'ya tepki yağdı.

250 sanatçı, "Bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine yaşamak için 'Hayır'" sloganıyla bir kampanya başlattı.

250 SANATÇI 'HAYIR' ORGANİZASYONU YAPTI

Kendine sanatçı diyen ve hayır üzerinden kirli bir propaganda yürüten 250 kişi referandum kararını bir organizasyonla resmen ilan etti, hayır diyeceklerini duyurdu.

"ANNEM VURULACAĞIM DİYE KORKUYOR"

Pelin Batu bu toplantıda konuşurken birden ağlamaya başladı. Ağlamasının gerekçesini de şu sözlerle açıkladı: "Ben buraya gelirken anneme yalan söyledim. Bunu söylerken gözlerim doluyor, çok üzülüyorum. Niye söyledim anneme; şiirlerimi başmak için fotokopiciye gideceğim dedim. Çünkü annem benim için korkuyor. Kızının hapse girmesinden korkuyor. Kızının sokakta vurulmasından korkuyor. Ben 'Hayır' diyorum. Çünkü bu kadar çok annenin korkmasından içim ağlıyor artık. Bugün haberleri izlerken de böyle ağladığım gibi ağlıyorum. Her gün çocuklar ölüyor hiçbir şey yapamıyoruz. Her gün arkadaşlarımız, hocalarım, gazeteci arkadaşlarım içeri giriyor, hiçbir şey yapamıyoruz. Sadece izleyiciyiz. Ben izleyici olmaktan bıktım. Gece yattığımda arkadaşlarım için ne yapabilirim diyorum, müthiş suçluluk duyuyorum ve hiçbir şey yapamıyorum. Kendi korktuğumdan değil, ben korkmuyorum; ama ben annem için korkuyorum. Çünkü annemin içi parçalanıyor kızının başına bir şey geleceği için. Dolayasıyla 'Hayır' diyorum; çünkü bu ülkeyi çok seviyorum, vicdanlı bir insanım." ifadesini kullandı.

ffjva_1491489631_1937.jpg

HDP'YE DESTEK VERİRKEN, GURURLANIYORDU

Bilindiği gibi 7 Haziran seçimlerinde bazı CHP'li kemalistler, HDP barajın üstüne çıksın ve AK Parti'nin tek başına iktidar şansını yok etsin diye, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'oy vermiş ve bunu ilan etmişti. Pelin Batu da o insanlardan biriydi.

PELİN BATU'YA SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI, ŞEHİT ANNELERİNİN GÖZYAŞLARI HATIRLATILDI

Pelin Batu'nun açıklamaları sosyal medyada tepki topladı.

İşte o yorumlardan bazıları: 

"Oscarlik oyunculuk tebrik ederim timsah gozyaslari bunlar sen degilmisin anadolu halkini aşalayan kendini elit gören, yemezler....Pelin Batu"

"Pelin Batu Hdp ye oy vererek bu ülkeyi ne kadar sevdiğini göstermiştin zaten. "

"Ailecek HDP'ye verdik diyen Pelin Batu , kimlerin öldürülmesine ağlıyordur sizce? "

"Annem benim için korkuyor o yüzden Hayır"  Keşke HDP'ye oy verirkende askerler için korkup onlarında annelerini düşünseydiniz"

"Ailecek HDP'ye oy veren Pelin Batu'nun gözyaşlarını silmek için PKK eleman göndersin!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum