Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na zor soru

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na zor soru
Başbakan Binali Yıldırım Yenikapı mitingindeki yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz'dan sonra neden Yenikapı'ya geldin? dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Yenikapı mitinginde Kılıçdaroğlu'na "Darbeyi 8 ay önce lanetleyen Kılıçdaroğlu şimdi ne diyor? Madem yalandı? Peki sen neden yalan söyledin?" dedi.

"8 AY ÖNCE YALAN SÖYLEDİN"

Yenikapı ruhunu muhabbetle selamlıyorum. İstanbul'un bütün semtlerini sevgiyle selamlıyorum. 15 Temmuz'daki şanlı direniş için hepinize teşekkür ediyorum.

Canlarını verip İstanbul'u vermeyen şehitlerimizi minnetle anıyorum. 

15 Temmuz'a kontrollü darbe diyenlere de İstanbul gereken cevabı vermeye hazırdır. Darbeyi 8 ay önce lanetleyen Kılıçdaroğlu şimdi ne diyor? Madem yalandı? Peki sen neden yalan söyledin? 

"BİZ CUMHURBAŞKANIMIZLA ANT İÇTİK"

FETÖ denen ihanet şebekesi 17 -25 Aralık darbesini yapmak istedi. 15 Temmuz'da da milletin sinesinde o hain darbe son buldu. 

Milletimizin hayallerini gerçekleştirmek için sayın Cumhurbaşkanımızla beraber yürüdük. 

Sizi Pınarhisar'a uğurlarken o gün ant içtik. Bizim hareketimizde ben yok biz var. 15 yılda hükümet olarak 139 milyarlık yatırım yaptık. 

"İSTANBUL PLANI BOZACAK"

Ülkemize kurulan tuzakları görüyorsunuz. Tıpkı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi bize istikamet çizmek isteyenler, Türkiye'nin yolunu kesmek istiyorlar.

Cumhurbaşkanına suikast yapmak istiyorlar, Meclis'e bomba atıyorlar. Ne çukur kazanlar ne de alçak FETÖ bunu gerçekleştiremeyecekler. 

Terör örgütleriyle tavizsiz mücadelemiz devam edecek. 

Her 'Evet' şer odaklarının planını bozacak. Bugün İstanbul tarih yazıyor. Sevgili İstanbullular siz mazlumların umudusunuz.

16 Nisan'da bütün dünyanın gözü sizin üzerinizde olacak.  Mücadeleniz mübarek olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.