Kaliteweb Web Hosting Hizmeti Hem Ucuz Hem Yüksek Kapasite

Kaliteweb Web Hosting Hizmeti Hem Ucuz Hem Yüksek Kapasite
2001 yılından beri hosting sektöründe olan Kaliteweb Web Hosting , sektöre yeni hizmetleri ile her zaman renk katmıştır.

2009 yılında çatış şirketi adını Datatelekom Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd. Şti. olarak değiştiren Kaliteweb, İstanbul Mecidiyeköy’de kendi veri merkezinden hizmet sunmaya başlamıştır.

Kendi Datacenter – Veri Merkzinden hizmet sunmak beraberinde bir çok avantaj getirmektedir. Zira hosting hizmeti sunan bir firmanın kendine ait bir veri merkezinin olmaması ve sunucularını başka bir datacenter de tutması ve barındırılması ciddi dezavantajlar ve sorunlar beraberinde getirmektedir. Örneğin, web hosting sunucusunda oluşabilecek bir sorunda ve fiziksel müdahale gerektiğinde, veri merkezi ile iletişime geçmek ve onlardan işlem yapmalarını talep etmek.. Veya veri merkezinden randevu aralak koştur koştur veri merkezine giderek sunucuya müdahale etmeye çalışmak, işlem sürecini ciddi uzatmakta ve hosting hizmet kalitesini çok fazla düşürmektedir.

Kaliteweb kendi veri merkezinden hizmet sunarak, ihtiyaç halinde direkt sunuculara müdahale edebilmekte, kapasite yükseltme işlemlerini anında gerçekleştirebilmekte ve 7/24 teknik personeli ile müşterilerine destek ve hizmet sunabilmektedir. Bir hosting firmasından günün her saati destek almak veya bir hizmet satın alabilmek, her an bir muhatap bulabilmek harika bir şey diye düşünüyoruz.

Kaliteweb, hosting hizmetlerinde çok çeşitli alternatifler sunabilmektedir. Örneğin anlık kullanım ihtiyaçları için yıllık 19TL den başlayan ucuz hosting paketleri sunabildiği gibi, bireysel web siteleri için bireysel web hosting, şirketler ve firmalar için kurumsal web hosting, daha özel müşteriler için VIP hosting hizmeti ve herhangi bir kapasite sınırı istemeyenler için limitsiz hosting hizmeti sunmaktadır. Sınırsız web hosting hizmeti ile herhangi bir disk veya trafik kotası ile karşılaşmadan web sitenizi rahatlıkla barındırabilmektesiniz.

Kaliteweb hizmetlerini sadece web hosting hizmetleri ile sınırlamamaktadır. Tüm bu hosting hizmetlerine ek olarak dedicated server yani sunucu kiralama hizmeti, vps - vds yani paylaşımlı sunucu hizmeti, alan adı, domain hizmeti gibi hizmetler de sunmaktadır. Tüm bu hizmetlerinde kendi datacenteri üzerinden hizmet sunmanın avantajını müşterilerine hissettirmektedir.

Ayrıca SSl sertifikası yani güvenlik sertifikası hizmetlerini de kaliteweb web hosting ten kiralayabilirsiniz. Bu hizmet ile web sitenizin güvenliğini maksimum düzeyde arttırabilir, gerektiğinde kredi kartı ile alışveriş entegrasyonunda sorunsuz hizmeti sizler de müşterilerinize sunabilirsiniz.

Kaliteweb hosting, canlı yayın, streaming talep eden müşterilerini de açıkcası ihmal etmemekte. Ülkesel, bölgesel veya yerel radyonuzu veya internet radyonuzu da internetten dinleyicilerinize ulaştırabilmeniz için radyo hosting hizmeti sunmakta, yüksek kapasite radyo hosting sunucuları ile kesintisiz ve yüksek ses kalitesi ile hizmet sunmaktadır. Ayrıca görüntülü canlı yayın için de streaming sunucuları 7/24 hizmet sunmaktadır. Bu sayede tv istasyonunuzun veya internet tv nizin yayınlarını, konferans ve benzeri etkinliklerinizi internete dilediğiniz zaman canlı olarak aktarabilir ve dünyanın her yerindeki izleyicilerinize ulaştırabilirsiniz.

Tüm bu hizmetlerine ek olarak ayrıca co-location yani sunucu barındırma hizmeti de elbette Kaliteweb Web Hosting’ten kiralanabilir. Yani kendinize ait bir sunucuyu, örneğin bir muhasebe sunucusunu veya bir e-mail sunucusunu ve hatta web sitelerinizin barındırıldığı yüksek öneme sahip içeriklerin var olduğu sunucu donanımlarınızı Kaliteweb web hosting datacenter’in de barındırabilirsiniz.

Kaliteweb 7/24 sizlerle. Ne zaman isterseniz dilerseniz telefon ile, dilerseniz e-mail ve yardım masası ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizleri ofisimize de bekleriz. Çay kahve ikram etmekten ve sizleri tanımaktan memnuniyet duyarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.