Kurtlar Vadisi izleyicisine müjde!

Kurtlar Vadisi izleyicisine müjde!
Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu sezon yayınlanması nedeniyle izleyenleri üzmüştü. Pana Film'in yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi Vatan adıyla sinema filmi olarak yayınlanacak. Çekimler ise Antalya'da başladı!

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin merakla beklenen sorusu yanıt buldu. Kurtlar Vadisi Vatan sinema filmi çekimlerine başladı. Antalya'da çekimlerine başlayan setten ilk görüntüler gelmeye başladı.

ÇEKİMLER ANTALYA'DA

En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle 1 yıl ara veren ve Darbeden sonra oldukça ismi duyulan Kurtlar Vadisi efsanesi yeniden başlıyor. İlk olarak Kurtlar Vadisi Darbe sinema filmi ekranlara gelecek söylentilerinden sonra Pana Film yayın akışını tamamen değiştirdi. Bundan sonra ismini Kurtlar Vadisi Darbe olarak değil Kurtlar Vadisi Vatan olarak yoluna devam edecek. Setten ilk görüntülerin gelmesinin hemen ardından sahne çekimleri için yer Antalya seçildi.

7a5uu_1491805874_3205.jpg
Pana Film ekibi filmin konusu ve içeriğini herhangi bir mecrada henüz paylaşmış değil ve görüntüler sızdırılmaması için büyük çaba sarf ediyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda da büyük sürprizlerin yer alacağı sinema filminin hemen ardından gelecek sezon dizi olarak ekrana gelmeye devam edecek. Erhan, Cahit, Polat Alemdar başrollerde olacağı dizide başka kimlerin yer alacağı henüz açıklanmadı.

Kurtlar Vadisi Vatan çok yakında Sinemalarda yerini alacak. Dizi çekimleri Temmuz ayında başlayacak ve Eylül ayında Perşembe günleri kaldığı yerden kendi gününde kendi saatinde yayınlanmaya başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.