Erdoğan'dan Avrupa'yı titretecek açıklama

Erdoğan'dan Avrupa'yı titretecek açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde Avrupa'ya sert mesajlar verdi.

Giresun Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası Türkiye. Bu ülkeyi tutamayacaklar. 2023 hedefi bir başka.. Bizim bakanlarımıza kapanan kapılar teröristlere açıldı. Polis zoruyla bakanlarımızı engelleyenler kendi polis araçlarında terörist görselleri taşıdılar. Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor. Altındaki faşist, İslam düşmanı yüz kendini göstermeye başladı. Müslümanlara tahammülleri yok! Avrupa'nın geleceğini oraya yerleşmiş 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek. Gücü tükenen, nüfusu yaşlanan Avrupa için başka çıkış yolu yok" dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

"Böyle bir tarihe sahip bir millet şüphesiz ki, geleceğe çok daha farklı yürüyor. Gezi olaylarını gördük, yaşadık değil mi? Ama tutturamadılar.Niye? Çünkü bu millet titredi! 15 Temmuz'u biliyorsunuz, yine tutturamadılar. Niye, çünkü bu millet bir başka titredi. Duvarlara ne yazdılar? Zulüm 1453'de başladılar. Açık konuşamayanlar da kem diyerek, küm diyerek milletimizin bu topraklarından duyduğu rahatsızlığı ifade ediyorlar.

SİZİN ORADA NE İŞİNİZ VAR?

Güya eşitliğin, demokrasinin, insan haklarının zirvesi Avrupalı liderlerinin Vatikan'da ne yaptığını gördünüz değil mi? Sizin Vatikan'da ne işiniz var? Vatikan AB ülkesi mi? Sizin içinizde protestan, ateist de var. Ne işiniz var? Ha tek millet! Gidip ip gibi Papa'nın karşısına dizildiler.

AVRUPA'NIN YÜZÜNDEKİ MAKYAJ DÖKÜLÜYOR

Gazetelerinde bu kardeşinize saldırıyorlar. Şakağıma silahı dayamışlar; Erdoğan'ı öldürün diyorlar. Siz kimsiniz? Biz kefenimizi giyerek çıktık. Mukadder olan ömür bizi gelip bulacak. Bizim derdimiz yok! Bizim tek derdimiz var; bu millete hizmet ve bu milleti muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak. Bakıyorlar köprüler yapılmış. Yahu nasıl olur bu? Olur olur bal gibi olur! Daha neler olacak. İşte Ordu-Giresun, dünyadaki nadide deniz üzerinde yapılmış havalimanlarından bir tanesi. Şimdi Artvin'de yapıyoruz aynısını. Burası Türkiye. Bu ülkeyi tutamayacaklar. 2023 hedefi bir başka hedef. Bizim bakanlarımıza kapanan kapılar, dikkat edin Avrupa'da teröristlere sonuna kadar açıldı. Bizim bakanlarımızı polis zoruyla sınır dışına çıkaranlar, teröristleri polis korumasıyla gösteri yaptırdılar. Nerede? Almanya'da. Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor.

TÜRKİYE'Yİ TERSİNE ÇEVİRDİK

Hani vücut zayıf düştüğünde nezle, grip ardı ardına gelir ya. İşte istikrarsızlıkta da aynı şey oluyor. Güven ve istikrarı biz tesis ettik. Tüm hastalıkların hücum ettiği Türkiye'yi biz tersine çevirdik. 1970'leri, 1990'ları daha dün gibi hatırlıyoruz. Bizi delikli kuruşa muhtaç ettiği günleri hatırlayın. Memurların maaşını ödeyemiyorlardı. Gaz, yağ karneyle aldık mı, kuyruklara girdik mi bu ülkede? Hastanelerde kuyruklarda olduk mu? İlaçların bir kısmını alıp bir kısmını alamadık mı? İşte onlar hayırcıydı, biz ise evetçi. Biz 14 yılda bunları yaptık. Artık eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, gıda tarım, enerjide yeni bir dönem başladı. 270 bin  derslik yaptık eğitimde. 81 vilayetimizde 181 üniversite var. Giresun'a üniversiteyi kim kazandırdı?

KILIÇDAROĞLU SANKİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Hayırcılar Kandil'dir. Hayırcılar İmralı'dır. Hayır'a kim talimat veriyor? Pensilvanya'dan FETÖ. Kasımpaşa Okmedyanı'nda 4 tane maskeli terörist kahvehaneyi basıyor, burada evetçilere yer yok diyor. Sen kimsin? Bunlar terörist. Polisimiz sağolsun bunların hepsini yakaladı. 16 Nisan aynı zamanda idamla ilgili kararın da verileceği bir gün. 16 Nisan'dan sonra bu yasa teklifi parlamentoya gelecek. Sayın Bahçeli, sayın Yıldırım evet diyor. Kılıçdaroğlu da bir ara sanki ağzından kaçırdı. Der veya demez, farketmez. Derse parlamentodan çıkar. Demediği takdirde aynen yine böyle millete gider, halkoylaması yaparız. Biz şehitlerimizin katillerini affedemeyiz.

BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK

Özellikle gençler sanıyor ki, Türkiye hep böyleydi, böyle gidecek. Gençler buralara öyle kolay gelmedik. Böyle olamayacağının en son örneği 7 Haziran seçimleri. Hiçbir parti gerekli çoğunluğu alamadığı için ne oldu? Hemen koalisyonlar falan, o da olmadı. Bunlar olmayınca Diyarbakır'da 53 kardeşimiz öldürüldü. Ölenler Kürt, öldürülenler de Kürt. Dedik ki bu böyle olmayacak ve erken seçime gittik. Millet bunu gördü ve sandıklarda tek başına iktidar yolu açıldı. Daha o gün, seçimlerin resmi sonuçları açıklanmadan Cumhurbaşkanının meşruiyetini tartışmaya başladı o malum parti veya partiler. Milletimiz bunlara dersini verdi. Ama akıllanmıyorlar. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda öyle yalanlar söylüyorlar ki, insanın aklı almıyor.

KOLTUKTA KONTROLLÜ OTURMA DEVRİ BİTİYOR

Defalarca seçimlerde istediği neticeyi elde edememesi halde hiçbir sözünü tutmayan bu zaatın miadı dolmuştur. 16 Nisan bu miadın tarihi. Yeni sistemde öyle sürekli seçim kaybedip de, koltukta kontrollü oturma devri bitti. Bir kaybettiniz mi 5 yıl gitti. 7 seçim kaybetti buna rağmen hala o koltukta oturuyor. Bunun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi, bu defa kasetle gidecek. Şimdi kaset de yok CD ile gidecek. En büyük reform ana muhalefet partisinde olacak. Yeni dönemde Türkiye için söyeyecek sözü olanlar, projeleri olanlar ayakta kalabileceklerdir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum