Avene Ürünleri ve Kullanım Amacı

Avene Ürünleri ve Kullanım Amacı
Avene termal suyu 18. yüzyıldan bu yana terapi amacıyla kullanılmakta, günümüzde laboratuvarlarda özenle hazırlanarak egzama, sedef ve daha birçok dermatolojik rahatsızlık için çözüm sunmaktadır.

 Dermatolojik Hidroterapi Merkezi’nde hazırlanan özel formüllerle üretilen Avene, çok eski bir geleneğin dermokozmetik ürünlerde yer bulmasıyla tüketicilere ulaşır.

Avene Ürünleri Özellikleri

Avene, formüllerini bilimsel verilerden beslenerek oluşturur. Tüm ürünlerinde termal su içeren markanın ayırt edici özelliklerişu şekildedir:

  1. Ürünlerin her biri eşsizdir ve kalıcı etki yaratır.
  2. Mineral ve vitamin yönünden zengin bileşenler, cilde daha hızlı iyileştirici etki sağlar. Magnezyum ve kalsiyum içeriği güçlüdür.
  3. Yoğun silikat formülü cildin rahatlaması, yatışması için etki yaratır.
  4. Devam eden dermatolojik sorunların tedavisinde güçlü koruma etkisi yaratır.
  5. PH dengesini kaybedenciltlerde olumlu etki yaratır.

Popüler Avene Serileri ve Kullanım Amaçları

Avene bünyesinde yer alan popüler serilerden bazıları şunlardır:

  • Avene Termal Su Serisi: Markanın temel karakteristik özelliklerini de yansıtan özel bir seridir. Hassas ciltler ve bütün cilt tiplerine uygun ürünler bu seride yer alır. İlk kullanımdan itibaren kendiliğinden yatıştırma, tahriş giderme, ferahlık ve rahatlık hissi verir.Cildin temizlenmesi ve çevresel etkenlere karşı korunmasında doğal bir direnç geliştirir. Güneş kaynaklı batma, yanma, kızarıklık, kaşıntı hissini yok eder. Doğru kullanımla Peeling etkisi de yaratan ürünler ölü derinin yok edilmesine katkı sağlar.Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesinde etkilidir. Bu da daha sıkı ve canlı bir görünüm sağlar.Kirden ve zararlı maddelerden arınan cilt dokusu yeni görüntü verecektir. Avene termal su ürünleri alerjik yapıdaki ciltlerin rahatlıkla kullanımı için geliştirilmiştir.
  • Avene Cleanance Serisi: Tahrişlerin giderilmesi, yaşlılık belirtilerinin yok edilmesi, nem dengesinin kalıcı şekidle sağlanması için geliştirilenbir seridir.Ürünlerin hepsi pürüzsüz görünüm sağlamak için yardımcıdır. Özellikle yağlı ve kolay sorun yaratan ciltlerin derinlemesine temizliği için özel bileşenler barındırır. Serinin isminden de görüldüğü gibi temiz, sağlıklı, ışıltılı bir cilt hedeflenmektedir. Bunun için hücresel düzeyde yeniden yapılandırmaya gidilir. Sebum dengesi hızla yeniden sağlanır.
  • Avene Nemlendirici Serisi:Nemkaybı sorunun giderilmesi, yaraların daha erken iyileşmesi, sivilce akne gibi sorunların kısa sürede yok olmasında etkilidir. Serideki ürünler, cilde ihtiyacı olan besinleri verir. Bu yüzden bir yandan esneklik kazandırırken diğer yandan cildin rahatlamasına ve yatışmasına yardım eder. Avene Nemlendirici Serisi, doğal ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Yaşlanmaya bağlı sorunların giderilmesindeetkilidir. Özellikle kuru yapıdaki ciltlerin daha sağlıklı bir yapı geliştirmesine katkı sağlar
  • Avene Trixera Serisi:Atopikyapıdaki, aşırı hassas, alerjiye ve tahrişe meyilli ciltlerin kullanımın özel olarak üretilmiştir. Çok yönlü bir etkisi olan ürün, cildi yumuşak şekilde temizler, gözenekleri derinlemesine arındırır.  Cildi kurutmadan ve tahriş etmeden nemlendirir, hücreleri yeniler. Serideki ürünler, alerji riskini en az seviyede tutar. Termal suyun da etkisiyle cildin rahatlamasını sağlar. Trixera ürünleri çok kuru ciltler için idealdir. Ayrıca matlaşan, pul pul görünümü olan ciltlerin onarılması için güçlü bir etkiye sahiptir.
  • Avene Cold Cream:Toleransı düşük, kuru ciltlerin rahatlaması ve yumuşaması için etkilidir. Ürünlerin her biri cilt bariyerinin güçlenmesi ve onarıcı etkinin yoğunlaşması için hazırlanmıştır. Pul pul dökülen, tahriş olan kızaran ciltler için formüle edilmiştir. Kaybolan nem dengesinin yeniden kazanılmasıyla cildin toleransı artar. Ürünler çocuk ve yetişkinler için de kullanıma uygundur. Ayrıca seride yer alan dudaklar için onarıcı krem, çatlayan ve cansız görünümdeki dudakların eski sağlığına kavuşmasını sağlar.

Avene Serilerini Nereden Bulabilirim?

Tüm Avene serilerini ve içerisindeki ürün çeşitlerini Nar Ecza üzerinden temin edebilirsiniz.  Dermokozmetiksatış platformundaki ürünler belirli aralıklarla kampanyalı olarak satışa sunulmaktadır. Siz de kendi beklentilerinize uyan seçeneği temin edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.