LYS'de yine aynı manzara!

LYS'de yine aynı manzara!
Adana'da LYS sosyal bilimler oturumuna katılmak isteyen bazı öğrenciler, son anda içeriye girebilirken 15 dakika kuralına takılanlar ise sınav salonuna alınmadı.

ÖSYM'nin uygulamaya koyduğu ve daha önce de tartışmalara yol açan kural gereği saat 10.00'da başlayacak sınav için kapılar 09.45'te kapandı.

Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda sınava girmek isteyen öğrenciler, son dakikaya kadar içeri alınırken kapıdaki görevliler sık sık sınav salonlarına girilmesi için uyarılarda bulundu. Son dakika sınav yerine gelen adaylar koşarak içeriye girebildi. Öğrencilerin heyecanlı koşturması dikkat çekti.

BİR KİŞİ ALINMADI

Görevliler saat 09.45'ten sonra gelen adayları sınav binalarına almadı. Saat 09.49'da sınav yerine gelen Veli Ceren adlı öğrenci ise salon kapısında görevli polislerce geç kaldığı için salona alınmadı. Bir süre görevlilerle tartışan Veli Ceren, görüntü çeken gazetecilere de tepki gösterip okuldan uzaklaştı. Çocukları sınavda olan aileler ve yakınları da dışarıda heyecanla bekleyip dualar okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.