İşte Samsung Galaxy S9 ve S9+ ilk görüntüsü

İşte Samsung Galaxy S9 ve S9+ ilk görüntüsü
Ortaya çıkan söylentiler, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9’un günümüzde pil sorunları yaşayan selefi Galaxy 8’den çok da farklı görünmeyeceği yönünde

Birkaç hafta içerisinde duyurulması beklenen Samsung Galaxy S9’a dair sızıntılar ve söylentiler hızla artarken, daha önce telefonda bulunacağı iddia edilen ekran içi parmak izi okuyucusuna dair söylentilerin ise içinin boş olduğu ortaya çıktı.

Samsung tarafından yeni akıllı telefona dair hiçbir açıklama yapılmaması, söylentiler için ideal ortamı yaratıyor. Örneğin, bunlardan bir tanesi Galaxy S9’un bir önceki modelden çok da farklı görünmeyeceği yönünde ve birçokları için bunun gerçek olması kuvvetle muhtemel.

Söylentiler, Galaxy S9’un çerçevesiz bir ekrana ve arka bölümünde yer alacak bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağı yönünde. Android Community tarafından ortaya çıkarılan Galaxy S9 ekran koruyucularına göre, telefonun ön yüzünde fiziksel bir ev tuşu da bulunmayacak.

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S9+ adında daha büyük ekranlı ve çift kameralı bir akıllı telefon daha satışa sunması bekleniyor. Aşağıdaki fotoğrafın ise Galaxy S9 ile S9+'ın arka panellerine ait olduğu iddia ediliyor. Fotoğrafa bakıldığında, bir önceki cihazlarda kameranın yanında bulunan parmak izi okuyucusunun yerinin değiştirildiği görülüyor.

1780755_197f1b862b5def31d07c7e3ce37a4cc9.jpg

Samsung’un yeni akıllı telefonunun 850 ile 950 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması ve iPhone X’a karşı ufak bir fiyat avantajı sunması bekleniyor.

Galaxy S9’un şubat ayının sonunda tanıtılacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.