10 kişiyi öldürmüştü dans görüntüleri ortaya çıktı

10 kişiyi öldürmüştü dans görüntüleri ortaya çıktı
Öğrenim gördüğü lisede 10 kişiyi öldüren 17 yaşındaki Pagourtzis, bir festivalde kaydedilen görüntülerde geleneksel Yunan halk oyunları performansı sergiliyor.

 

ABD'nin güney eyaletlerinden Teksas'taki bir lisede 10 kişiyi öldüren saldırganın birkaç gün önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

17 yaşındaki Dimitrios Pagourtzis, bir festivalde kaydedilen görüntülerde geleneksel Yunanhalk oyunları performansı sergiliyor.

Clear Lake Yunan Festivali'nde sahneye çıkan Pagourtzis'in yıllardır bölgedeki yerel Yunan Ortodoks kilisesinin dans grubunda yer aldığı bildiriliyor.

Okuduğu Santa Fe Lisesi'ne silahlı baskın düzenleyen Pagourtzis, babasına ait uzun namlulu bir tabanca kullanmıştı.

Peş peşe silah seslerinin duyulduğu lisede 10 kurban hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerin çoğu öğrenci. Yaralı 10 kişi ise hastanelerde tedavi görüyor.

Yetkililer, olay sonrası çeşitli patlayıcı maddeler ele geçirildiğini, bulunanlar arasında molotofkokteylinin de bulunduğunu açıkladı.

Teksas polisi, 17 yaşındaki saldırganın bilgisayarını inceliyor.

Sık sık okul katliamlarının yaşandığı ABD'de Başkan Donald Trump'ı destekleyen silah lobisi, son olarak öğretmenlerin silahlandırılmasını önermişti.

Ülkede bu yılın ilk dört ayında gerçekleşen okul saldırılarında 5 bin kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.