Ankara Keçiören'de korkunç olay

Ankara Keçiören'de korkunç olay
Ankara Keçiören'de Lütfiye Alver adlı kadın, 8 yaşındaki kızını bıçaklayarak, 5 yaşındaki kızını ise boğarak öldürdü. Ardından polisi arayıp teslim oldu, haberi alan güvenlik görevlisi baba gözyaşlarına boğuldu.

Olay, gece saatlerinde Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi.

444’üncü sokak üzerindeki 4 katlı apartmanın 1’inci katında oturan ev hanımı Lütfiye A., eşinin görevde olduğu sırada henüz belirlenemeyen nedenle cinnet getirdi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen anne, kızları 8 yaşındaki Kübra’yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki Beren’i ise boğarak öldürdü.

POLİSİ ARAYIP TESLİM OLDU

Lütfiye A. daha sonra polisi arayarak, ’Çocuklarımı öldürdüm, teslim olmak istiyorum’ dedi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, korkunç manzara ile karşılaştı. Çocuklarının cesetlerinin başında bekleyen Lütfiye A., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

Ankarada korkunç olay: Cinnet getiren anne iki çocuğunu öldürdü

BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kentteki bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Zekeriya A., olayı duyunca büyük bir şok yaşadı. Zekeriya A. eve geldiğinde anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cesetlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Zekeriya A., güçlükle sakinleştirildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.