"Kurultay kavgası mahkemede bitecek"

"Kurultay kavgası mahkemede bitecek"
"CHP'deki kurultay kavgası mahkemede bitecek. Partinin içler acısı haline seçmenleri dahi isyan eder hale geldi." diyen Sabah yazarı Güngör, CHP'nin yerel seçimlerde de kendi seçmeninden okkalı bir tokat yiyeceğini ifade etti.

Sabah gazetesi Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında, CHP'deki koltuk savaşlarını ve seçmene yansımalarını kaleme aldı. "CHP'deki kurultay kavgası mahkemede bitecek. Partinin içler acısı haline seçmenleri dahi isyan eder hale geldi." diyen Güngör CHP'nin yerel seçimlerde de kendi seçmeninden okkalı bir tokat yiyeceğini ifade etti.

DİLEK GÜNGÖR'ÜN YAZISINDAN SATIRBAŞLARI:

"Son bir haftadır CHP'nin ibretlik halini izliyorum. 8 kez yenilmesine rağmen koltuğa yapışan bir genel başkan, partide değişim isteyenlere kulak tıkayan yönetim, kurultay isteyen muhaliflerin toplanan imzaları bir türlü açıklayamaması, partinin gizli yönetimi (!), CHP'lilerin kamuoyu önünde yaşadığı seviyesiz tartışmalar, demokrasiden bahsedip delegelere yapılan 'imzanı çek' baskıları, kağıttta yazılanı bile okuyamayan il başkanları, hizipler, entrikalar hatta daha da ötesi tehdit ve şantajlar vs...

Öyle sanıyorum ki, kurultay kavgası mahkemede bitecek. Partinin içler acısı haline seçmenleri dahi isyan eder hale geldi. Nereye gitsem CHP'li seçmenlerden aynı cümleleri duyuyorum. Gittiğim, gördüğüm yerlerdeki izlenimim, CHP'nin yerel seçimlerde kendi seçmeninden okkalı bir tokat yiyeceği yönünde... Ama yalan yok. CHP'nin durumunu gördükçe bol bol dua ediyorum. Niye mi? Ülkece verilmiş sadakamız varmış. Allah bizi CHP'den korudu, koruyor!"

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.