Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar?
13 Ağustos Pazartesi sabah saatlerinde altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 377,28 TL'den alınırken 387,30 TL'den satılıyor.

Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 13 Ağustos Pazartesi sabah saatlerinde altın fiyatları ne kadar oldu?

ABD merkezli ekonomiye darbe girişimi sonrasında piyasalarda yaşanan hareketlilik gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarına da yansıdı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Konuyu doğru okumak ve anlamak için kültürel kodları iyi incelemek gereklidir. Gram altın bu sabah saatlerinde 258,90 TL'den alınırken 258,93 TL'den satılıyor. Konuyla ilgili tüm bilgiler ve uzman yorumları haberimizde.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altından sonra en çok tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Özellikle altın fiyatları arttıkça insanların gram altına olan talebi de arttı. Gram altın haftanın ilk iş günü olan 13 Ağustos Pazartesi sabahı 258,90 TL'den alınırken 258,93 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın kuşkusuz vatandaşların en çok merak ettiği, en çok talep ettiği altın türleri arasında ilk sırada yer alır. Altın fiyatları araştırması yapan vatandaşlar genel olarak çeyrek altını merak eder. Çeyrek altın vatandaşlar arasında karşılıklı alışverişi sağlar, düğünlerde çiftlere armağan edilen ilk hediyelerdendir. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 377,28 TL'den alınırken 387,30 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın konusunda da araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, birikim ve yatırım alanı içerisinde ilgiyle takiplerini sürdürüyor. Yarım altın düğünlerde de tercih edilirken bu sabah saatlerinde 752,21 TL'den alınırken 774,61 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın da tıpkı diğer altın türleri gibi vatandaşlar tarafından tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Tam altın gelin ve damadın ailesi tarafından tercih edilen altın çeşitlerindendir. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmaktadır.

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını, vatandaşlar arasında genel olarak birikim açısından değerlendirilir. Cumhuriyet altınının çeyrek altından farkı şudur; hem gram hem de fiyat olarak çok daha pahalı olan Cumhuriyet altını uzun vadeli yatırım aracıdır, kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1.580,00 TL'den alınırken 1.600,00 TL'den satılmaktadır.

 

Sabah

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.