Facebook'ta fotoğraf paylaşanlara duyurulur

Facebook'ta fotoğraf paylaşanlara duyurulur
Yasa dışı cinsel ürün satan çağrı merkezi çalışanlarının, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan başka kadınlara ait fotoğrafları alıp, kendi fotoğrafları gibi müşterilere gönderdiği ortaya çıktı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucu, O.N.D. ile H.K.'nın yasa dışı yollarla ülkeye cinsel gücü artırıcı hap getirdiği ve bunları çağrı merkezi üzerinden piyasaya sürdüğü tespit edildi. Harekete geçen ekipler, Kızılay Menekşe Sokak'ta bulunan çağrı merkezine operasyon düzenledi. Operasyonda O.N.D. ve H.K. ile birlikte 13 kadın çalışan gözaltına alındı.

Merkezde yapılan aramada, kaçak olduğu tespit edilen cinsel içerikli ürünler ele geçirildi. Müşterilere gönderilmek için hazırlanan kargo paketlerinin içinde kadın fotoğrafları bulundu. Çalışanların, paketler içindeki başkalarına ait fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'tan aldığı ve bu fotoğrafları telefonda konuştukları kişilere kendilerine ait gibi ürünlerle birlikte gönderdiği tespit edildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13 kadın çalışan savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan O.N.D ve H.K. da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.