CHP'de rekor başvuru!

CHP'de rekor başvuru!
CHP'de garanti kazanılacak yerlere yapılan rekor sayıda başvuru genel merkezin bile dikkatini çekti ve bu konuda uyarıda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından 'İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma' yemeğine katılan 1815 aday adayı ilk kez bir araya geldi. CHP'de aday adaylıklarında bakıldığında garanti yerlere aşırı bir yoğunluk varken, kazanılma ihtimali düşük yerlere başvuru bile yapılmadı. CHP'deki bu durum Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı bile isyan ettirdi. 

Yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve çeşitli kademedeki yöneticiler katıldı.

"GENEL MERKEZ KORİDORLARINDA GEZMEYİN"

 

Yerel seçimler öncesi aday adaylarına seslenen örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Aday belirlenmesi hiç kimsenin iki dudağının arasında değil. Dolayısıyla Ankara´da olmanın, Ankara´da çalışma yapmanın, Genel Merkez koridorlarında olmanın size getireceği bir avantaj yok. Sizin avantajınız, İzmir´de sevilmenizden, saygı duyulmanızdan geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.