Ege'nin Hamsisi final yapıyor

Ege'nin Hamsisi final yapıyor
TRT 1'in pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi Ege'nin Hamsisi'nin final kararı aldığı öğrenildi. 19. bölümü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanan Ege'nin Hamsisi, 23. bölümde ekrana veda edecek.

Yeni sezonda Vuslat ve Halka gibi iddialı dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan TRT 1, bir diziyi yayından kaldırdı. Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan 'Ege'nin Hamsisi' dizisi için final kararı alındı.

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, Uraz Kaygılaroğlu, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu, Durul Bazan ve Bestemsu Özdemir gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi, her ne kadar yaz sezonunun en çok izlenen projeleri arasında yer alsa da final yapmaktan kurtulamadı.

Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyan Köprü Film imzalı komedi dizisi, 23. bölümde ekrana veda edecek. 'Ege'nin Hamsisi'nin 19. bölümü, 3 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Ege'nin Hamsisi'nin başrolünde İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular yer alıyor.
Karadeniz ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizinin hayranları final kararına üzüldü. Ege'nin Hamsisi dizisi, çoluk-çocuk herkesin izleyebileceği sıcacık bir aile hikayesini ekrana taşıyordu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.